Beroende..

Oj Oj OJ Oj.. det blev inte alls som jag hade tänkte mig. Jag skulle ju va duktig och städa och plugga igår så jag kunde hitta på nåt roligt idag. Så blev inte fallet.

Mjukis hade spelat lite Wii och lät det stå på så jag tog tillfället i akt och spelade lite jag med. Det va ändå några veckor sen jag spelade sist. Mitt favoritspel på Wii Sport Resort är pingis-spelet. Dock så va jag inte så duktig. Men igår så gick jag från nybörjare till PROFFS! :D Det tog hela dagen dock. Man blir ju helt beronde av sånt där.. Farligt!

Nu ska jag bara spela tre omgångar sen MÅSTE jag sätta igång!! MÅSTE! Wish me luck!


Nya tag..

Då va man tillbaka i allvaret igen. Skolan har börjat och det är svårt att hitta tillbaka till dom rutiner man hade i våras.
I höst läser jag:
- Managerial Accounting, (men tredje företagsekonomi kurs..)
- Human Resouce Management
- Business Law
- Intro to Environmental Science

Annars händer det massor men samtidigt ingenting. Det har varit en lugn sommar med massor av jobb och har inte direkt hittat på så mycket. Antar att det blir så när man försöker spara pengar. Där emot så ser jag väldigt mycket fram emot hösten för då händer det saker :D
- Min gamla värdfamilj har kommit tillbaka efter 1.5 år i Europa
- Vevve kommer befinna sig i Los Angeles i en månad.
- Towe (min gamla roomie) :D kommer till Los Angeles två veckor i oktober
- "Svärisarna" kommer tillbaka
- Vi ska börja leta efter ett hus
- HALLOWEEEN!!! och Horror Night på Universal studios (Älskar Halloween)
- Min greencard ansökan ska påbörjas
- (Eventuellt en liten weekend resa nånstans, kanske New Orleans eftersom det inte blev av i början på sommaren.)

Ja, och säkert en massa mer.. så jag ser faktiskt fram emot hösten :D Dock känns det inte som höst alls, det är över 30 grader ute och sol. Nu ska jag sätta igång med lunchen som blir svenska pannkakor och sen blir det antligen städa eller läxdags, så rolig är jag :D

Vevve, jag och Towe i Vegas 2007.

Män som hatar kvinnor..

I natt så kunde jag inte somna, verkar vara många som haft samma problem. Skumt. Jag vet dock varför jag inte sov så bra. I fredags blev det Wii-spelande, öl och pizza fram till 3.00 på natten med Mjukis och Victory, sen lördag utgång och kom hem sent. Somnade väl vid midnatt igår och vaknade vid tre av mardrömmar. Sen eskalerade dom i mitt huvud och det va omöjligt att sova.

Hann somna till lite i morse och då träffade jag och mamma lite kändisar bla, Jennifer Love Hewitt, Robert De Niro och nån gammal president här i USA. Man undrar ju vart man får allt ifrån :P

Eftersom det finns så många roliga bloggar att läsa så har jag så klart fastnat framför datorn. Tänkte dock gå upp och lägga mig nu och och läsa lite. Har lånat svärmors Stig Larsson-böcker och har hunnit ta mig igenom halva Män som hatar kvinnor.. väldigt spännande bok. (jag vet jag är efter)

Idag va det underbart vacker himmel när jag kom hem efter jobb och snabb shoppingrunda på Target.

Vacker utsikt. 

Berg och motorväg.

Minns ni öarna från utsiken från vår balkong? En klar dag kan man även se en liten skymt av dom ända här borta i Camarillo.

The Melting Pot

Igår så va vi i Santa Barbara för att fira Kims födelsedag. Det gjorde vi på The Melting Pot. Det innebar fondue och det va jättespännande för det har jag aldrig provat förut.

Vi började med två olika sorters oströror. En med öl och cheddar och den andra va nån vit ost med spenat och vitök. Riktigt mumsigt.

Efter ostdopp fick vi in sallad. Sen kom kötttallriken som hade räkor och massa olika köttbitar, både från ko och gris i goda marinader. Det tillagades i kokande buljong. Riktigt mysigt.

Födelsedags"barnet" Kim och hennes Jullian.

Karina och Mike.

Efterrätten blev två olika chokladdopp.. denna hette Yin and Yang.. mörk och vit choklad.

Här värms tiramisu chokladdopp upp.

Här är vad vi fick in att doppa i chokladen, bla frukt, marsmallows, brownies och cheesecake.

Efter all mat så blev det en sväng på stan i Ventura. Här är vi på El Rey Cantina som har BH:ar hängades i takkronorna och Elvis på väggarna.

Killarna trivs ihop. :P
Efter El Rey gick vi till ett ställe som heter Bombay som hade två liveband, vilket ett av dom beräkans bli Venturas "next big thing". Dom va väldigt duktiga och hade en blandning av olika musikstilar och även en kille som spelade på harpa vilket gjorde musiken väldigt unik och mysig.

Wiiiiiiiii

Vi köpte ett Nitendo Wii i söndags. Så från kl tre på eftermiddagen fram till halv elva på kvällen spelade vi nästan konstant, förutom en paus för att äta middag. Vi köpte det nya spelet Sport Resort som släpptes samma dag. Shit pommes vad vi har skrattat. Jag höll på att dö eller kissa på mig flera ggr.

Vi köpte även Wii Fit, vilket är guds gåva till MIG, som hatar GYMMET! Klarar bara av att gå dit några ggr sen blir jag så uttråkad så jag slutar att gå dit. Men detta underbara spel är min räddning.
  • Man får en personlig tränare som visar hur alla övningar går till och som peppar en till att göra bättre i från sig. Man kan välja mellan en manlig eller kvinnlig.
  • Man kan göra ett "Body Test" varje dag som mäter BMI, vikt och balans, och kan räkna ut ens fysiska ålder.
    (Hittills har jag varit 27 år, 41 år och 32 år :P )
  • Övningarna är indelade i fyra kategorier. Yoga, styrka, aerobics och balans. Vilket gör att man tränar stora delar på kroppen på olika sätt.
  • Man får inte tillgång till alla övningar på en och samma gång, utan dom får man förtjäna genom att man tränar. Ju bättre man gör i från sig, ju mer övningar blir tillgängliga. Bra motivation.
  • Man tjänar även ihop minuter så man behöver inte hålla koll själv hur länge varje övning varar.
  • Man kan även sätta upp mål för att nå sitt önskade BMI. Tex:  3 Månader, 6 månader osv. Man kan se på en statistikkurva hur bra man gör ifrån sig.
  • Något som jag verkligen gillar med "spelet" är att brädan man står på mäter hur man använder sin kropp och kan därför hjälpa dig att göra övningarna på rätt sätt.
  • Något annat som är väldigt roligt är att man tjänar ihop poäng under övningarna (som är anpassade efter ens kropp), och kan tävla med andra eller en själv och på det sättet peppa en själv att göra bättre ifrån sig. Och jag lovar.. det hjälper :P
Någor som är extra roligt är att jag har fått Mjukis att träna med mig så att vi båda kommer i form och vi har väldigt roligt tillsammans under tiden. Jag rekomenderar detta underba Wii Fit till ALLA!

Något annat roligt med Wii är att man kan skapa små gubbar/figurer eller Mii's som dom kallas. Man kan bygga en fantasigubbe eller en som likanar en själv. Eller varför inte skapa hela ens famij och sina vänner.

Jag har gjort en gubbe som ska föreställa mig själv. Men vi har även skapat våra föräldrar. Det roliga med detta är att dom dyker upp lite här och där i spelet. Så när man är ute och joggar kan svärfar komma joggandes förbi och vinka, eller när man spelar basket så kanske man hamnar i samma lag :D
Här kommer resultatet:

Från vänster: Min pappa Lennart, svärfar Lars och Mjukis.

Från vänster: Mamma Janet, svärmor Lana och lilla jag.

Gruppbild! :D

Den lilla stora dagen.

Det blev en väldigt mysig dag. Trots att vi försökte få det till att inte bli allt för speciellt för att spara lite till ett större bröllop med vänner och familj.

Vi kom dit vid nio på morgonen, lagom nervösa. Men allt gick hur bra som helst. Dommaren va halvsvensk och väldigt mysig och skämtsam. Vilket gjorde att stämningen blev jättebra. Det gick ganska snabbt och så klart så hann jag klanta till mig när jag skulle reptera efter dommaren. Men han hjälpte mig och "räddade" situationen med att skämta till det. :D

Efteråt så blev det champagne-brunch tvärs över gatan. En härlig dag med andra ord. :D (Med mycket champagne... :P )


Ingen ring på fingret ännu.

Från vänster: Precis innan jag går in, sedan cermonin.

Utanför efteråt.

Våra vittnen, Mike och Karina.

Gruppbild.

Skååååål!

(Klicka på dom små bilderna för att se dom större)

RSS 2.0