Shoot man shoot

Oj, vad jag städade igår. Allt skubbades o torkades o putsades, nästan i alla fall. Det tog nästan hela dagen men nu i efterhand så e de sååå skönt. Man kan se vad varje rum ska "föreställa". Det e ju så här fint o rent det ska vara men man glömmer det så snabbt. Nu gäller det bara att hålla det hyffsat okej så man kan ta en storstädning igen precis innan Lotta o Majsan kommer.

På kvällen så åts det Orange Chicken o ris, smaskens. Men Panda Express har ändå den bästa. Vi blevså mätta att vi typ deckade till lite i sängen med Comedy Central (en TVkanal) i bakrunden. Meningen va att vi skulle ner på stan o glo lite på folk o dicka lite öl. Vi hade båda jobbat hårt under dagen men på olika håll. Mjukis va helt svart av smuts när han kom hem.. såg jätteroligt ut. Efter att diskuterat fram och tillbaka om vi skulle ta o göra oss i ordning o gå ner på stan så decka vi nog till båda två. När kl är runt elva tiden får jag ett ryck o gjorde mej i ordning o väckte Mjukis. Stackan.. jag släpa med honom ner på stan fast han sov så gott.


Idag så har vi varit på en skjutbana som Mjuken brukar hålla till på i The Valley. Första/förra gången vi skulle åka o skjuta va när vi va i V egas med Pelle o Carmen. Då skulle vi prova att skuta pistol. Lät väl rätt kul tänkte jag. Men när jag väl började sk juta så fick jag nån slags chock o började gråta. Stackars killen som va med oss o visade oss hur man skulle göra. Han visste inte vart han skulle ta vägen eller titta. Han va värsta skjut och pistol-nörden o va nog inte särskillt van vid blonda små tjejer som börjar gråta mitt i allt. Jag hade inte förväntat mej denna höga knall o kraften som faktiskt en pistol har. Det va väldigt läskigt i alla fall.

Idag har jag i alla fall vatt på det igen. Fast denna gången så sköt jag inte en pistol utan ett gevär. Det va mycket lättare o inte lika kraffullt o det smällde inte lika högt. Det va faktiskt lite roligt. O jag träffade alla mina skott, även några i mitten :D
Testade att skjuta med en pistol (Glock 21SF), ett skott. Men det e fortfarande lite läskigt. Fast det va nån som sköt med värsta revolvern. Hela jag hoppade till varje gång dom sköt o det kändes genom hela kroppen. Det va nästan så man fick hölla för öronen fast man hade hörselskydd.Detta e Mjukis gevär, en Ruger 10-22, som vi sköt med idag.

Nu e det dags för Tacogratäng och sen e det dags att plugga inför mitt Quiz imorgon i min hälsoklass. Kanske jag lär mej lite nya tips. Behöver ju som sagt bli av med lite av sambohullet :P

Over and Out!Back to School

Då har skolan börjat igen.. och det med delad glädje. Det e ju skönt att få komma ut bland folk o lära sej en massa nya intressanta saker. Fast det e ju det att nu under sommaren så har jag ju bara jobbat o då e man ju LEDIG på kvällen när man kommer hem. Nu har man ju en massa hemmastudier o läxor :(

Men jag märkte nu när jag kom hem igår (fredag) att veckan hade gått väldigt snabbt. Denna terminen ska jag jobba 18 timmar per vecka samtidigt som jag går i skolan. Det känns som att det kommer går bra o att jag tror att jag kommer må rätt bra av att göra det o känna mej som en "normal" människa igen, med ett normalt liv. Va det nu innebär :P

Ja, som jag skrev innan så åkte vi till ett köpcenter förra lördagen, jag o Lizan. Shit pommes. Det va stooort... och dom hade allt, ink H&M.. hehe. Ja som sagt.. jag vet inte varför jag blir så exalterad.. jag menar det e ju bara H&M. Men när man bor så långt bort från allt svenskt så blir man lite knäpp när det gäller sånt. Likadant med IKEA.. känner precis som du Jennie. Det e så skumt att gå in på IKEA i Burbank/LA o så e allt precis likadant som hemma. Alla namn o inredningen.. ja allt. Till och med snubben som står o hälsar en välkommen är svensk :D Det ända som är annorlunda är alla amerikaner som försöker utala alla svenska namn på produkterna. Det e jätteroligt att lyssna på. Kan tänka mej att produkten "Fartfull" e rätt rolig för amerikaner.

På söndagen så va jag och Mjukis på flygshow i Camarillo. Det va väldigt trevligt att stosa runt där o kolla på alla flygplanen o speciellt när man har en expert med sej. Fast det va så förbannat vaaarmt.
 

Igår hade vi lite filmkväll o kollade på 'Equilibrium'. Den handlar om att ett samhälle där man inte får ha några känslor. På det sättet finns det inga krig. Christian Bale har en av huvudrollerna. Shit vad duktig han va i denna filmen. Men i alla fall så har jag drömt om detta hela natten. Tänk en värld där man inte får känna nånting.. Vad e meningen med livet då?

Idag så blir det mest plugga o STÄDA.. Har ju inte vatt hemma så mycket nu när Lizan varit här o hälsat på så man har ju hamnat efter med allt sånt. Sen e kanske inte jag den som e den som tycker de e jääättekul att städa o diska osv. Får även passa på att ta det lugnt o få så mycket gjort denna o nästa helg eftersom sen kommer mina älsklingar Lotta o Majsan o hälsar på. Längtar så jag nästan spricker.. kom snart!

Dags att ta tag i pluggandet.              Over and out!


Tropic Thunder och barnpassning

Har suttit barnvakt imorse åt ett par arbetskamraters dotter som heter Amelia och är 2,5 år. Dom bor vid Mjukis föräldrar, så vi sov över i "mitt gamla hem", fast det e bara Lisa som bor där just nu. Det gick i alla fall bra. Och det va kul oxå. Har saknat det lite även om jag ganska snabbt insåg varför jag inte längre jobbar med det på heltid.

Vi såg filmen Tropic Thunder på bio igår. Shit pommes... hade inte förväntat mej att den va så rolig. Va snarare lite skeptiskt när vi bestämde oss för att se den. Innan bion så blev det sushi :D Ja men i alla fall så bjöd filmen på en del oväntade roligheter. Absolut sevärd! Det e inte ofta Mjuken gapskrattar på en bio. :O :D

Mådde lite dåligt nyss o fick tvinga i mej en massa mat. Men när Liza nämde att vi skulle åka o shoppa så vaknade jag nog till lite o kunde snabbt trycka i mej resten av lunchen. (Kanske en timme efter vi va på Subway).

I alla fall.. anledning till att jag e extra excited e att dom har H&M på det köpcentret vi ska till.. FATTA!! Wohooo!

Nu ska vi alla fall dra för LiZan sitter lite otåligt i soffan o sjunger på nåt samtidigt som hon försöker hänga med i vattenpolo-matchen på tv.

Over and out!

RSS 2.0