Snart Helg!

Nu ar det snart helg. Jag sitter just nu pa jobbet och vantar pa att det ska bli lunchtid. Jag har av nan anledning haft en bloggsvacka men jag hoppas att jag inte ska upprepa det alltfor mycket den kommande tiden.

Pa lordag ska jag pa en massa (forsta a:et ska ha tva prickar over sig)  som heter Monster Palooza i Burbank och det kommer finnas mycket monster och andra figurer dar. Dom kommer att visa hur man sminkar en mask, hur man sminkar blod och olika foredrag. Det kommer finnas utstallningar och massor med folk fran branchen. Pa kvallen blir det BBQ hemma hos oss med nagra vanner.

Ikvall blir det med andra ord att fixa infor imorgon och stada.

En annan rolig grej ar att Karina hade fatt tag pa tva biljetter till en liten spelning (ca 700-1000 pers) i Hollywood med Green Day sa hon fragade om jag ville hanga med henne. Detta blir pa torsdag. :D


Biokväll i Santa Barbara

Förlåt! Jag har varit så dålig på att uppdatera på vad som händer i mitt skolfria liv.

Jag har jobbat en vecka nu efter att vårterminen är slut. Så jag har varit helt slut när jag kommit hem, plus att jag har haft en sjuk sambo att ta hand om.

Just nu har jag i alla fall helg och det är ingen vanlig helg utan jag har LÅNGhelg. På måndag är det nämligen Memorial Day här. Igår efter jobbet så åkte jag till Santa Barbara. Det tog otroligt lång tid (minst dubbelt så lång, vanliga fall 45 min) eftersom det är så mycket trafik. Det är en väldigt stor helg att åka iväg och semestra lite på.

Emelie åker tyvärr tillbaka till Sverige imorgon (söndag) så jag ville passa på att träffa henne nu innan hon åker. Det blev en lugn kväll och vi gick på bio med Emelies kompisar Lisa och hennes pojkvän. Vi bestämde oss för komedin Dance Flick.Just nu sitter jag och slappar i soffan och det är snart dags för ännu en filmkväll, fast denna gången med pojkvännen.

Efter regn kommer solsken..

Jag har haft ett par dåliga dagar och som grädde på moset så kraschade min dator. Så dom här sensate dagarna har det bara varit det ena efter det andra.. och gråten har legat och tryckt i halsen ett flertal gånger. "Lyckligtvis" så har jag lyckats hålla kvar det där.

Nu till lite gladare saker. Emelie är här på besök och vi ska till Rodeo Drive, Venice Beache och Santa Monica imorgon. Emelie har bara 8-9 dagar kvar så det gäller ju att passa på att hitta på nåt skoj nu.

Emelie
Jag har även haft min sista final/slutprov idag. Sååååå skönt! Hoppas bara på att betygs-fen kommer med bra besked. Nu är det dags för sängen så vi kommer iväg i hyffsad tid.

Happy Weekend!

Sorry!

Lite dålig på att uppdatera just nu. Så mycket att berätta.. så lite tid.

Inget speciellt som händer igentligen men det är mycket som händer samtidigt. Jag är mitt uppe i finals/slutprov, flytt och allt annat.

Jag tog i alla fall lite ledigt igårkväll och gick på bio. Vi såg den nya Star Trek-filmen. Jag måste säga för att inte kunna speciellt mycket om den "sekten" (filmerna och TV-serierna) så va den en väldigt cool action film. Jag ger den tummen upp! Vi bestämde oss för att gå på ett nytt ställe där dom har digitala projektorer och det va sååå mycket bättre. Sen valde vi att gå på en VIP-föreställning. Det innebär att man får sitta i enorma soffor/fotöljer som är gungstolar, man får ta med alkohol in på bion och man får gratis popcorn och ca 25 -30 kr rabbat på valfri sak. Skit cooooolt!


Ja.. inte världens bästa bild, men kameran dog direkt efter.
Men... man kan se hur stora fåtöljerna är :D


Dags att återgå till plugget. :( Usch.. men en vecka kvar.. sen e jag heeeeelt klar! För denna terminen.

Sena dagar och kvallar

Denna veckan ar borjan pa mina finals/slutprov. Jag hade den forsta igarkvall, sa det ar mycket pluggande for mig just nu.

Igar va jag pa skolan fran 8.30 till 19.00. Ikvall efter jobbet ska jag dit igen och traffa lite klasskompisar i biblioteket. Vi ska forsoka klura ut och jamnfora vara projekt vi har i var accounting kurs. Vi har i uppgift att bokfora en manad for ett latsasforetag. Mycket pilleri.. :S

Jag sitter pa jobbet nu i alla fall och ville bara saga att jag lever. Hors senare!

Flyttar ut.

Dom senaste dagarna har varit väldigt händelserika. Besök av Emelie, plugg, packa, vin, LA, Hollywood, besök från Kanada/Sverige, sushi, öl osv.

Idag är sista dagen i lägenheten och vi måstte flytta ut allt. Så nu har vi precis ätit vår Subway-frukost och det är dags att ta tag i skiten.

Återkommer senare eller imorgon med bilder.

Trevlig söndag!

Sicken miss!

Det va tydligen en rätt stor jordbävning (4a) inte allt för långt här ifrån, för 20 minuter sen. Och jag kände INGET! Till och med mjuken som jobbar nere i the valley hade känt av den, men inte jag. Fatta typiskt. Inte för att jag tycker jordbävningar är bra men när dom är så "små" och "ofarliga" så skulle det ändå va lite häftigt.

Det är den andra jag är med om som jag "missar"/inte känner av.. :/ Har dock varit med om en som verkligen kändes.

Just nu spenderar jag min kväll med matteläxa som jag är duktigt trött på. Senare ikväll (kl är 19.00) så blir det att köra mer flyttlådor till huset. Typiskt.. jag som skulle kunna tänka mig ett glas vin nu annars..

Livet är orättvist ibland :P

Kär och galen

Är det inte lite konstigt hur man kan sakna någon så grymt mycket att det gör ont i hela hjärtat och kroppen. Speciellt när man träffades i morse och kommer träffas om några timmar igen.
RSS 2.0