Jullov

Jag har ju jullov nu och är sammanlagt ledig 1.5 vecka.

Detta har jag hunnit med:
- Fira jul, både svensk (24e) och amerikansk (25e)
- Spelat Wii - vi utökade samlingen rätt stort över jul med nya spel som tex:
* Indiana Jones
* Rockband 2
* Wii Fit Plus
* Mario Carts
* Dirt 2 osv osv
- Shoppat
- Valsafari - vi såg gråvalar och delfiner
- Solvang med min gamla värdfamilj. (Solvang är en dansk/skandinavisk by)

Detta ska jag oxå hinna med:
- Fira nyår (idag)
- Disneyland (imorgon)
- Hitta på nåt skoj i helgen
- Börja jobba igen på måndag.


USAs version av Princesstårta ;)

En gråval som dyker ner.
(Lisa va fotografen och har alla fina bilder så just nu så får ni nöja er med en dålig bild från min iPhone.)

Solvang, den danska byn.


Godisaffär med massor av godis bla. Salt Water Taffy.


Mobil bloggar

God Jul! Jag fick en iphone i julklapp så nu provar jag att blogga från den :) och det verkar ju funka fint. hörs senare. Hej hopp!

Två sletna trasor

Så kommer det se ut i vår säng om en timme. Då borde Mjukis va hemma. Han är inte hemma ännu trots att det är 21.30 på en lördagskväll. Han skulle bara in och jobba ett par tre timmar och han åkte kl 8.00 i morse och är inte hemma ännu. Dom har en stor dead line den 15 december så dom jobbar som små myror.

Själv har jag försökt plugga en del idag. Har dock blivit en del "läsa-lite-bloggar-avbrott". Hoppsan hejsan lixom.. Men fick det jag ville gjort i alla fall.

Tror inte jag har rikigt klätt på mej idag. Har mjukiskläder, lite gammalt utsmetetat smink, fettigt hår och jag har nog inte borstat tänderna idag heller. Dags för en dusch kanske?!

Imorgon väntar roliga äventyr i Los Angeles! SWEA's Julmarknad och IKEA.
'
2005 låg SWEA's Julmarknad i Hollywood.
Det va första gången jag såg "Hollywood Skylten".

Ser ni den uppe på berget?

Så här såg det ut då.

Lucia-tåg så klart!

Jag åkte dit med min underbara Louise.
(Detta kortet är dock taget på nån sidogata på upper Sate Street i Santa Barbara.)

Pluggig dag

På måndag börjar slutproven för denna terminen. Dom ska egentligen inte börja förren tidigast torsdag men vissa lärare fuskar och börjar tidigare.

Så från måndag till och med fredag har jag fem prov. Så det är bara att sätta igång och plugga. Det känns ändå som en helt okej dag att sitta inne och mysa med te, jumust och clementiner. Det är "bara" 12 grader ute och mulet/molnigt. Det ska börja regna på söndag kväll sägs det.

Imorgon eftermiddag så får Mjukis och hans föräldrar gäster från Sverige. Det är barndomskompisar till Mjukis (och Lisa). På förmiddagen, innan dom kommer, ska vi åka på SWEA's svenska julmarknad i Los Angeles. Vi ska  även passa på att åka till IKEA när vi ändå är åt det hållet. Behöver fylla på julmustförrådet. IKEA har en liten butik där dom säljer svensk mat, kakor, bröd, godis, saft osv. Toppen när man bor utomlands och saknar Sverige och Ahlgrens Bilar:D


Utsikten från mitt fönster

Mellan bergen, där dom "möter" varandra, ligger motorvägen. Det är Kaliforniens brantaste motorvägsbacke. Kanske inte ser så farligt ut just här, men detta är nämre botten på backen och det börjar "jämna ut" sig.

Måndagskväll

Nu sitter jag här och väntar på att Mjuken ska komma hem från jobbet så vi kan äta hans födelsedagsmiddag, Mac n'Cheese. Det brukar han vilja ha på sin födelsedag och pumkin pie till efterrätt/tårta.

Han måste skynda sig hem så vi hinner äta ihop för om 40 minuter ska jag tillbaka till skolan för min kvällskurs. Jag ska ha redovisning idag om min intervju som jag gjorde med en HR manager på hotell Marriott Ventura Beach. Lite nervöst för jag har inte haft nån kurs där jag har behövt redovisa på jättelänge nu. Men men.. det är 25 extra poäng som läggs på ens slutbetyg, så det kan det nog vara värt. Här brukar dom köra med poängsystem. Så allt man gör är värt poäng. Ibland får man möjlighet att få extra poäng. Som tex för nån termin sen så bakade jag kakor till en "bake sale" i förmån av bröst cancer och städade på stranden till min psykologi kurs och fick extra poäng för det.

Nu ska jag ta och ringa och se om han är i närheten.. hej hopp så länge!


Mjukis med ett "freak" på Halloween Horror Night på Universal Studios.

RSS 2.0