Pumpan

Nu har vi precis skurit ut vår pumpa. Det va min första gång och det va jätteroligt.
Här är resultatet:

Cool va?!

Jag vill bo i en svamp..

Eftersom det är helg så får man äta godis, och speciellt nu när det är Halloween. Hittade nåt tyskt godis som liknar dom rosa skum svamparna som man hittar bland lösgodiset i Sverige. Dom är identiska förutom att dom här har lite mer smak. Jättegoda faktiskt..

Imorgon ska vi karva (?) heter det så?, en pumpa, det blir min första gång. Ni får se resultatet imorgon.
Nu blir det mer mys i soffan framför Comedy Central och knäppa tecknade serier.

Fett..

Vi bor ju hos mjukis föräldrar nu för att spara ihop pengar till att köpa oss ett eget ställe. Det blir lite trång och fullt hus ibland, speciellt eftersom det renoveras badrum samtidigt. Alltid folk här och sällan tyst, men fint blir det.

Sväris-fri helg.. dom är bortresta över helgen. Så det va min uppgift att släppa in hantverkarna idag. Så här sitter jag och väntar på att dom ska komma och väntar med att duscha för att jag vill inte att dom ska komma när jag duschar, så att jag missar dom.

När dom kommer så visar det sig va rörmokaren som ska installera toaletten och vasken osv. Så när jag visat dom alla grejerna så pratar jag vidare lite med Anna på msn. När vi pratat klart kommer ena killen och berättar att han ska stänga av vattnet...

FAN, JAG HAR JU INTE DUSCHAT! Så nu sitter jag här med fettigt hår.. och ska åka till skolan och jobbet om en timme!

Så kan det gå när man är en drömmare :D


Jag får helt enkelt låtsas att jag är Cameron Diaz.

Jag har kommit på lösningen!

Idag mår jag betydligt bättre, inga sammanbrott eller gråterier. Hehe... asså det är ju konstigt egentligen hur det kan skifta så.

Imorse så fick jag i mig lite grönt te och torkad ingefära. Tydligen hjälper det mot illamående, ingefära alltså. Mjukis och svärfar berättade att det är väldigt vanligt bland piloter att ha en ingefära-tablett under tungan när man flyger, speciellt aerobatics. Det är när man gör en massa volter och flyger upp och ner och har sig. Så eftersom dom båda talar av erfaranhet så tog jag deras goda råd och det hjälpte :D

Så jag åkte  till Cost Plus World Market, en affär som importerar livsmedelsprodukter från olika delar av världen och är samtidigt en möbel och inredninsbutik. Man kan hitta allt möjligt roligt där som svenska pepparkakor, Läkerol, knäckebröd, mm. Jag visste att dom hade ingefära halstabletter där. Men såklart kom jag hem med en hel påse grejer. Haribo godis, dansk rågbröd, Digestive kex, After Eight, och lite annat sånt smått och gott.

Hormonmonster

För ca en vecka sedan tog jag ut min P-stav ur armen. Efter det har mina hormoner spelat pinpong i en vecka. Jag har varit likt intill ett vrak i mellan åt.. mår illa, yr i bollen, ont i magen, ont i huvudet och sånt. Det går i vågor så vissa stunder mår jag bra och vissa så mår jag kass.

Har precis kommit hem från doktorn. Hade en tid för att ta ut mitt lilla stygn som jag fick efter att dom tog ut staven. På vägen dit så va jag tvungen att tanka och när jag var klar så körde jag på motorvägen och hamnar så klart framför en polisbil och bakom en lastbil.

Vi har inte satt på dom nya registreringslapparna på bilen så polisen såg det när vi låg där och puttra på bakom lastbilen. SÅååå typiskt. Så han satte ju så klart igång sina röda och blå ljus och jag körde in till kanten.

Som det hormonmonster jag är så började jag så klart att gråta, och maskaran rann ner för kinderna. Stackars polis.. haha.. jag fick ju be om ursäkt och säga att jag va väldigt känslig just nu och hade probem med mina hormoner. Sen kollade han upp mina papper och körkort och tjo faderuttan. Sen berättade han att jag skulle få en påminnelse hem om att fixa dom rätta papperna och rätt klistermärke bak på bilen. Sen va det klart!!! Inga böter eller nåt sånt, han tyckte väl synd om mig eller nåt.. :P


Skulle hellre va ett kakmonster om jag fick välja...

Halloween Horror Night.. here I come!

Det blir av... :D Det ar soligt och regnet har dragit sig tillbaka :D
Kan knappt vanta. Har kollat pa alla vidoes och ar mer taggad an nagonsin. Wiii.. kanske detta kommer bli en av dom basta dagarna pa detta aret. :D:D:D



Nu ska jag bara ta mig igenom arbetsdagen, men det ska nog inte bli nagra problem :)

Lisa! Ja juste.. det regnade pa midsommar.. men bara har uppe vid oss.. pa kullen.. nere i resten av Camarillo hade det tydligen varit torrt :D Lokalt vader eller vad.. :P

Mysvader idag

Kan inte ens komma ihag sist.. men idag sa regnar det :D Maste ha varit nan gang i varas. Det kanns sa mysigt och hostigt. Passar pefekt for oktober. Hoppas det inte regnar pa torsdag bara, far da kanske det blir Halloween Horror Night pa Universal Studios. Hoppas hoppas :D


Fast det ser lovandet ut i alla fall..:D

Just like the old times..

Det va en jättekul helg med Towe. Det är så skönt att fast man inte träffats på kanske två år så känns det som att man inte varit ifrån varandra alls. Man bara plockar upp där man va och fortsätter.

Vi åkte till The Grove, ett utomhusköpcenter i LA, och åt på Cheesecake Factory och sen blev det sväng på Third Street Promande i Santa Monica.


På kvällen blev det party i Hollywood på MyHouse.



Imorse blev det frukost på ett mysigt omelette-ställe.



Nu åker jag

och ska träffa Towe!


På flygplatsen på väg till USA.

En av många partykvällar i Hollywood.

På vår gata på väg ner till Third Street Promenade.

Stress stress stress..

Jag har varit lite borta sista tiden.. både frivilligt och ofrivilligt. Mest pga tidsbrist.

Här är vad som hänt sen sist typ:

- Haft 5 prov på 2.5 vecka
- Haft besök av Vevve
- Hälsat på Vevve i LA och partat med henne, Sofie och Amelie i Santa Monica.. såå kul :D
- Påbörjat jakten på ett hus/radhus.. eller ja.. va det nu blir vi hittar.. tittar på allt möjligt just nu.
- Återupptagit min Greencard ansökan som hamnade lite på is när Mjuken blev sjuk
- Haft/har urinvägsinfektion, inne på andra rundan penicillin
- Blivit stoppad av polisen (för första gången i mitt liv, förutom alko-tester). Va rikigt jävla nervös, men det va inte så farligt, han va snäll (och snygg).
- Fått punktering mitt på motorvägen (för första gången)
- Pluggat, pluggat, pluggat, pluggat och pluggat lite till.

Jag kan inte komma på mer just nu. Men ska i alla fall träffa TOWE imorgon. Min gamla kombo när jag bodde i Santa Monica. :D Wiiiiiiii.. :D

I övrigt så har tiden gått så himla fort att jag nästan missat att det är oktober. En av mina favoritmånader när jag befinner mig i USA. Då firar man nämligen HALLOWEEN. Det är min favorit högtid.


Så här såg det ut på Fry's Electronics igår.

En annan sak som hände för några minuter sen är att jag va inne på en blogg och tänkte mig inte riktigt för när jag kollade på en såndär video om Michael Jackson's spöke. Man ser hur nåt rör sig lite längre ner i en korridor och sen dyker det upp nåt spöke från ingenstans mitt i skärmen (fake) och nåt ljud. Eftersom jag inte förväntade mej detta (kl är halv ett på natten) så blev jag SKETArädd.. Jag skrek i säkert 30 sekunder och slängde ifrån mej datorn. Som tur är satt jag i soffan och soffryggen tog emot den. Sen kom chocken och tårarna och sen kom skrattattacken.. så jag varnar.. om ni inte vill ha en hjärtattack.. titta inte på dom!!!!
Men gillar du lite spänning, go ahead.

RSS 2.0