Gott mos!

Det är en härlig dag idag. Idag trivs jag med livet. Det har varit riktig sommardag idag, med ca 30 grader.
Dagen började rätt bra.. planen va att åka upp till Santa Barbara o träffa Frida. MEN tyvärr missade jag första bussen för att en klasskamrat gjorde livet lite svårt för mej. Jag har en person i min klass som e väldigt överambitös o det e väl inget fel med det.. MEN... den här personen har väldigt mycket att säga o så fort hon öppnar munnen så suckar alla andra för vi vet att det kommer bli ett jätteutlägg om nånting som egentligen inte har med saken vi pratar om att göra. Det händer varje lektion o till och med läraren tycker hon e jobbig. Det märks tydligt för han försöker alltid komma ur hennes diskussioner på ett snyggt sätt. Hon har i alla fall hamnat i min projektgrupp, såklart. Vi ska skriva ett arbete på 5-6 sidor och när vi träffades härromdagen för att gå igenom arbetet så hade hon skrvit mycker mer än vad hennes del var. Vi är tre i gruppen inkl, mej. Det blir med lite snabb huvudräkning ca 2 sidor var. Hon hade redan skrivit 3 sidor o hon va inte klar. pust o stånk. I alla fall så tycker hon inte som mej, så hon gjorde så att jag missa bussen imorse för att hon vill gå igenom lite saker med mej eftersom jag har gått med på att sammanställa skiten. Jag blir lite smått galen i huvudet på denna personen periodsvis. Vilket kanske märks.. Stackas Frida som fick stå ut med mina små utbrott.
Men till sist kom jag i alla fall iväg. Det e alltid så kul att träffas.. även som Frida säger att vi lyckats tajma det så bra dom senaste ggr med att vi fixar med lakan o fixar det sista på hennes arbeten när vi träffas. Och det gör inget Frida.. jag gillar att bara få chansen att umgås. Frida e så duktig hon pluggar heltid o jobbar heltid med att passa en helt underbar liten tjej. Förstår inte riktigt hur hon hinner med allt, hon ska ha massa beröm för det hon gör tycker jag. I alla fall... vi började dagen med att göra vår obligatoriska lunch på Chipotle... helt fantastiskt god mexikansk mat :D Eller vad säger ni Louise o Elina :P Sen hann vi med lite shopping oxå. Jag köpte en KLÄNNING! Kors i taket. o den va inte ens helsvart. Måste fått solsting eller nåt :P
När jag kom hem så blev det pizza o öl på balkongen med sällskapet av alla ljuden nerifrån stan. Det e jättemycket folk ute idag o massor av liveband som spelar på dom olika pubbarna o resturangerna. Hela stämning blir bara mys..  Det e ju som sagt  "Art Walk" idag så det kryllar av folk. Det innebär att olika konstnärer ställer ut sina verk o man får en karta så att man kan besöka alla dessa. Vi tänkte dra nytta av detta imorgon för då ska vi till San Pedro o titta på en svensk tjejs utsällning.
Ikväll så ska jag o Mjukis fortsätta med att dricka öl o göra folket nere på stan sällskap på dom lokala pubbarna. Om jag gissar rätt så blir det i alla fall minst en öl på ett av våra favvoställen. Det e en irländsk pub som säljer TUBORG på fat :D och Guiness till mjukis glädje. Tuborg får mej att tänka på alla underbara minnen från Roskilde o som grädde på moset så har jag lyckats skaffa mej svenska cigg. Kan det bli mycket bättre?! (det kan det förståss men ja..)
Jag säger bara som Maria "SKÅL OCH VÄLKOMMEN ALKOHOL!
Hoppas att helgen behandlar er väl!
På återseende...
Over and out!

Nybörjar'n

Jaha.. det e väl typ bara att börja från typ början.
Först o främst e jag inte nån som älskar att skriva så där jättemycket men ja.. jag ska försöka. För er som inte känner mej så tänkte jag ge en liten kort presentation.
Jo jag heter Marie jag kommer från lilla Ängelholm i skåne men bor just nu i Ventura i Kalifornien som ligger ca 1-1,5 timme norr om Los Angeles. Jag bor här med min pojkvän o pluggar Business på Ventura College.
Det får va allt för nu...

Ja till alla er andra som jag känner.. Heeeeej! :D
Det va ett tag sen :P
Jo.. just nu sitter jag o funderar på vilket jag ska plugga först.. matte eller skriva klart min bit av ett projektarbete inom International Business. Det e rätt mycket i skolan nu o lärarna försöker hinna med att ge oss så mycket som möjligt o klämma in lite prova o arbeten innan det e dags för Finals, vilket är om två veckor.
Har precis haft besök i två veckor av min pojkvän Mjukis kompis Pelle o hans tjej Carmen. Vi har haft jättekul men man e rätt slut nu efteråt. Dom har fått klara sej rätt mycket själva men vi har hunnit hitta på lite i alla fall. Första helgen så va vi i Las Vegas o gjorde även en tripp till Grand Canyon. Andra helgen så turistade vi i LA och såg alla klassiska saker som tex: China Town, Hollywood, Hollywoodhills, Rodeo Drive, Beverly Hills o Santa Monica. När vi va i Santa Monica passade vi på att ta en flygtur med våran pilot Mjukis över LA området. Dagen efter spenderade vi på Universal Studios. Det va jättekul! Roligast va nog "spökhuset" jag skrek o skrattade så jag höll på att kissa på mej :D I LOVE IT!

Ja i helgen så händer det oxå lite roliga saker hoppas jag. Det e "Art Walk" o så planerar jag en tripp upp till Santa Barbra o hälsa på min älskade Frida som jag inte träffat på evigheter. :D

Det va allt för nu...

image4image2image3
Over and out!

Välkommen till min nya blogg!

Välkommen välkommen!
Kul att du har hittat hit! Ska göra mitt bästa för att du ska trivas!

RSS 2.0