Kors i taket..

..jag lyckades hitta ett tillfälle då jag kunde logga in. Har haft problem med det sedan innan helgen. Kom inte in på nåt som hade nåt med Blogg.se att göra. Speciellt inte på eftermiddag o kvällstid här, alltså nattetid i Sverige. Trodde först att det kanske hade med att dom hade nere sina servrar under natten (svensk) o det va därför jag inte lyckades men nu senaste dagarna har det typ varit omöjligt hela tiden.

Jag e  i alla fall uppe på benen igen efter en vecka i typ sängen. Va hemma hos "svärföräldrarna" en liten sväng på fredagskvällen o kollade på Obama & McCain-debatten o sen i söndags så va jag o mjuken en sväng på stranden o klättrade på stenar. Vilket va jättemysigt. Massor av söta små krabbor överallt. Får åka dit en annan dag när jag e piggare  det e finare väder. Det va alldels dimmigt :D
Bild från balkongen.

Igår så va jag tillbaka i skolan o på jobb igen. Klarade att hålla mej vaken hela dagen :P Efter jobb så följde jag med mjuken på några av hans ärenden. Sen blev det middag o sen somna jag framför TVn med kläder o allt på runt nio tiden. Hehe..

Nu har har jag dock massor med plugg att ta igen. Har tre prov inom några dagar så det e väl bara att sätta fart :D Woohoo eller nåt!
Over and Out!




Sjukling

Nu e det fredag o jag har legat hemma hela veckan. Nu börjar det äntligen släppa även om jag just nu har världens skallebank. Men det e i alla fall fredag, alltid nåt.

Har försökt att vara uppe mer idag o pyssla för jag har ju mest legat eller suttit i soffan under veckan så när jag tänkte att jag skulle gå till jobbet imorse så blev jag alldeles yr o jag lider dessutom av järnbrist. Har ju allting samtidig så klart :P Så jag ringde jobbet o sa att jag blev lite sen eftersom jag inte mådde helt hundra nu på morgonen o dom sa åt mej att dom hade inte så mycket för mej att göra idag så jag kunde lika gärna vila upp mej ordentligt o komma på måndag iställt.

Men idag har jag i alla fall tvättat lakan o handukar efter vårt besök o tänkte passa på att ta våra lakan oxå. Kan va skönt att tvätta bort alla äckliga basilusker.

I helgen ska jag inte göra så mycket mer än att försöka plugga ikapp allt jag missat under veckan. Woohoo! Men jag har haft så roligt nu när tjejerna varit här så jag får försöka suga på den karamellen o tänka tillbaka på allt roligt vi haft.

Ser fram emot att bli helt frisk o påbörja lite rutiner. Känns som att inget sånt har funnits sen jag kom tillbaka från Sverige men nu e det veeeerkligen dags.
Önska mej lycka till.. det kan behövas då min självdiciplin inte e den bästa!

Sen så e det dessutom ett år sen nu som jag o Towe flyttade från Santa Monica. Kan inte förstå att det e ett helt år sen nu. Helt sjukt va tiden går snabbt.

Over and Out!

LA weekend

När tjejerna kom tillbaka så hann vi med lite slappe, fika, sushi o öl innan det va dags för vår LA weekend.

På lördagen så begav vi oss till Universal Studios och hade en jätterolig heldag. Jag älskar sånna ställen. Tyvärr va jag lite besviken på House of Horror, som e spökhuset för vi gick in precis innan dom stängde o det va inte så många läskiga filurer där inne som jag hade hoppats på. Så då tyckte jag att det kunde kanske va bra för Majsan att prova så jag fick med henne på en andra runda o det gick fina fisken. Men.. den nya åkturen "The Simpson Ride" va skiiiitrolig :D. På vägen hem åkte vi inom 50-tals syltan Rubys och åt hamburgare.

På söndagen så gjorde vi en liten roadtrip i LA. Vi åkte till Hollywood, Hollywood Hills, Mulholland Drive (utsikt över LA), körde snabbt igenom downtown och China Town, Rodeo Drive/Beverly Hills. Sen körde vi till Santa Monica där vi åkte o tittade på där ja o Towe bodde. Knackade även på o fick se hur den nya tjejen hade det. Sen åkte vi förbi flygplatsen. Tanken va att vi skulle ta en flygtur men tyvärr hade vi fått höra att flygplanet hade motorproblem så det blev inget med det. Så vi styrde om turen till Venice Beach där mycket av Baywatch spelas in, o där hade jag inte varit förut så det va jättekul. Sen tillbaka till Santa Monica, en snabb sväng på Third Street Promenade o sen ner på piren. På vägen hem så fastnade vi på Pacific Coast Highway pga en stor olycka. Men när vi kom förbi den så rullade det på bra hemmåt.




Nu har tjerna åkt hem o "lämnat mej" med en förkyldning som heter duga :P Hemma för tredje dagen men känner mej lite bättre nu. Värsta dagen va igår. Då kunde jag knappt röra mej. Men det e värt allt det roliga jag har haft med mina underbar tjejer. Tack för två roliga veckor!! Love ya!

Nu så e det bara att försöka bli frisk o komma tillbaka till den gamla rutinen. Lätt som en plätt eller hur?!

Hoppas att allt e bra med er!

Over and Out!











Vegas Baby!

Ja nu har dom varit här i en vecka. Det e såååå kul att få träffa dom. Har väntat på detta så himla länge.

Fast idag e jag trött.. helt utmattad. E väl rätt påfrestande att ha besök kan jag tänka mej. :D

Men hade ganska mycket tur i tordsdags för att min tyskalektion blev inställd. Det gjorde så att ag kunde åka upp o möta Lotta o Majsan i Santa Barbara. Det kändes väldigt kul eftersom jag kunde visa vilka ställen jag brukar/brukade hänga på, favoritglassen osv. Sen satt vi o drack vin på balkongen o bara mös på kvällen.



På fredagsmorgonen så blev det en roadtrip till Las Vegas. Vi hann även med Hover Dam och Grand Canyon. På vägen till Grand Canyon såg vi även ett berg som såg ut som en Ahlgrens Bil :D



"What Happens In Vegas Stays In Vegas!"

Nu e tjejerna i San Francisco i några dagar o kommer tillbaka torsdagmorgon. I helgen ska vi göra LA.

Hoppas att allt e bra med er!

Over and Out!


Fjarilar i magen

Just nu sitter jag i biblioteket i skolan.. woo hoo. Har precis gjort klart min ena laxa sa jag unnar mej lite bloggtid. Ja som ni ser sa har jag ett amerikansk tangentbord. Hoppas ni forstar vad jag menar anda :P


Usch.. ska snart ha prov i min tyska. Kanns bra, for det e mest reptition fran hogstadiet typ.
Ich heiBe Marie und ich komme aus Schweden und wohne in Ventura. Typ.. :D
Men det e latt att va lite for kaxig o tror man kan bara for det o tar det for givet o sa gar det inte speciellt bra pa provet. Det har hant forr..

Men jag e helt nervooos nu. Lotta o Majsan kommer ju om nagra timmar. Har hittat en shuttle som slapper av dom i hamnen sa jag ska mota upp dom dar. Jag o mjuken fixade det sista med stadning o badda o sa sa att allt e fardigt. Jag har namligen prov imorgon oxa. Sa allt som jag har kunnat forbereda har jag forsokt att gora innan.

Men hur forbereder man sej pa deras ankomst?! Det pirrar i hela kroppen o ja det ska bli sa spannade att fa visa dom hur jag har det o "mitt liv". Plus att jag saknar alla mina fina tjejer o kompisar sa himla mycket..

Naaa dags for att kolla igenom tyskan lite o sen kanske lite lunch?

Over and out!

Det va bättre förr?



Kanske e tur att det är 2000-talet ändå..

Lockdown

Idag har jag jobbat heldag. Gick till jobbet idag, tog väl ca 30 minuter. Det va inte så friviligt utan för att jag missade bussen o orkade inte vänta på nästa. Men det va ganska trevligt med en morgonprommis. Fast de e ju inte den bästa gatan att promenixa på, fast tror att det e rätt okej mitt på dagen o på morgonen. Fick ju chans att köpa god frulle :D

Blev lite chockad när jag öppnade min mejl runt lunchtid o såg att jag fått ett mejl från min "International student specialist" på skolan o att det stod "EMERGENCY ON CAMPUS". Hade fått tre st mejl från henne. Tydligen så va det en 16-17 årig kille som hade haft med sej en pistol till skolan. Han hade inte hotat någon med det utan bara visat det för några andra. Då va det nån som berättade för/larmade polisen. Han hade lämnat skolan när dom fick tag på honom men han hade lämnat kvar vapnet på skolan, laddat. Han hade lagt det under ett arkadspel i kafeterian. Skumt! Dom stängde skolan o alla fick stanna kvar där dom va i ca en timme innan dom kunde släppa alla på skolan igen. Som tur va så va det ingen som kom till skada i alla fall. Om du/ni vill läsa mer om det så kan man göra det här: http://www.venturacountystar.com/news/2008/sep/05/no-headline---nxxfclockdown06/

Ikväll så har vi varit på middag hos mjukens föräldrar. Så gott! Fick sån där riktigt god mat som bara "föräldrar" kan laga..  sånt som man inte tar sej tid att göra själv.

Hans mamma hade även fått med sej en "Hennes" tidning från Sverige till mej.. :D Yay!



Nu ska jag njuta av att det e fredagskväll o att jag har sovmorgon imorgon!

Over and Out!

Kan man plugga fööör mycket?

Åhh så störigt.. nu har jag pluggat en massa i "onödan". Först så hade vi inget quiz i min hälsoklass o jag som va superförberedd på deto sen så va inte mitt tyskaprov idag utan på TISDAG. Det e ju jättedumt för nu kan jag inte åka ner o möta Lotta o Majsan på LAX på tisdag. Dom landar precis när jag har mitt prov så jag får försöka hitta nån bra lösning på hur dom ska ta sej hit.

Det ända som e lite positivt är att mitt accountingprov e över o att jag kommer faktiskt va hyffsat förberedd pluggmässigt inför nästa skolväcka.

Nu e mjukens föräldrar tillbaka i U S and A. Dom hade med sej en jättestor lösgodispåse :D LYCKA! sen lite annat smått o gott som kebabsås (finns inte här). Lizan hade köpt en jättefin tröja till mej rån ESPRIT som överraskning. TACK SÅ MYCKET! :D Så igår så träffades vi o åt middag med deras kompisar. Vi åt middag i hamnen o för mej blev det grillad laxsallad med avokado medans alla andra åt Fish and Chips. Här e utsikten från restaurangen!


Anledningen till att jag klarade av att avstå från den väldigt goda Fishen o Chipsen va att jag hade ätit en massa pizza till lunch. Dom hade en stor pizzalunch på jobbet för alla som hade varit med o hjälpt till på deras In Service Day för ca en månad sen. Jag hjälpte ju till i hela tre eller fyra dagar med att fylla "goodiebags" *pust*


Ps. Lisa... asiaten med "skägg" på mittenbilden.. det e Viktory :D Ds.

Nu sitter jag o väntar på att mjuken ska komma hem från jobbet.. på nåt konstigt sätt har jag lyckats prata mej ur att laga middag ikväll o att vi ska åka till Panda Express o äta.. lite imponerad av mej själv faktiskt.. hehe

Nä strax dags att åka....
Over and Out!



Plugghästen

Då va det skola o jobb igen efter en skön långhelg. Det e sååå svårt att komma tillbaka o egentligen så e det väl mer som måndag idag fast det tisdag. Jag ville inte gå upp i morse så jag övertalade mjuken att köra mej till skolan så jag kunde få ligga kvar lite till. Fast tydligen hade jag sagt att han skulle köra mej till jobbet så det blev lite förvirrat när vi körde iväg.. hehe. Va kanske inte helt vaken där nä.

Nu så har skolan kommit igång ordentligt o det e nog utan att jag ens märkt det. För nu har jag helt plötsligt två prov på torsdag o en inlämning imorgon (onsdag) o antagligen quiz. :(



Nu ska jag äta alla studenters räddning, NUDLAR.. weee! Ska man göra det så ska man göra det ordentligt :P

Dags att sätta fart!
Over and out!

Labor Day

Idag e jag ledig från jobbet och skolan. Det är är nämligen Labor Day. Så vi har fått en långhelg.. såååå skönt.

I måndags så träffades jag o några av mina kompisar från min orientationsklass för internationella studenter. Dom kom o hämtade mej på jobbet o så åkte vi och åt sushi.. smaskens. En av mina kompisar är från Sydkorea och jobbar på ett sushi ställe så vi hade med oss en alldels utmärkt guide o expert o fick oss andra att smaka på lite nya saker.  Efteråt så hamnade vi på min balkong där vi satt o snacka skit resten av kvällen.

För övrigt så har veckan rullat på rätt bra. Jag o Mjuken har tagit det lugnt i helgen. Behövs efter en händelsrik sommar o så kommer Mjukens föräldrar tillbaka från Sverige imorgon och två av mina favvotjejer om snart en vecka. Woohoo :D

- I fredags så somnade jag o mjukis farmför TVn, så roliga e vi :P
- I lördags så va vi på bio o såg Pinaple Express. Den va rätt så rolig.
- I söndags så va vi i Camarillo och städade, tvättade, fixade trädgården o tvättade bilar åt Mjukens föräldrar inför deras hemkomst. Kan ju va rätt så skönt att komma hem till ett trevligt hus :D
Sen har jag gjort en liten beställning från Sverige o råkar veta att dom har tagit med sej en massa lösgodis, kebabsås o annat smått o gott som vi har saknat från Sverigelandet.

När vi va klara med allt fixande o trixande o höll på att diskutera vad vi skulle hitta på under kvällen så fick vi ett impulsryck och åkte till IKEA i Burbank :D


Vi köpte lite smått o gott som vi kommit på att vi har saknat. Det e alltid sååå kul att åka dit.. LOVE IT! Men framför allt så va vårt lilla uppdrag att hitta en till hylla till vår balkong. Hittade tyvärr inte samma som vi köpte sist men det blev bra ändå.
När vi kom hem igårkväll så ägnade vi oss åt att fixa till balkongen o insåg att vi att vi va "tvugna" att köpa lite mer grejer till vår nya hylla. Så vi satte oss ner o tog varsin öl. Idag så har vi shoppat det sista o nu e vi mycket nöjda med resultatet. Nu e det supermysigt!


Imorse när vi vaknade så hade fått en ny kompis på  utsidan av sovrumsfönstret.
Han fick namnet Benjamin Syrsa.
(Klicka på alla bilderna för att se dom större!)

Nu ska jag plugga lite!

Over and out!

RSS 2.0