Shop til you drop..

I torsdagskväll åt vi sushi och gick på bio. Det blev Änglar Och Demoner. Jag såg Da Vinci Koden förra helgen på TV. Jag är lite efter :P Så vi tyckte det passade bra att se uppföljaren nu. Jag tyckte att den va helt okej och spännande. Jag har hört en del negativt så jag hade rätt låga förväntningar men jag tyckte om den, men jag har och andra sidan inte läst böckerna.

Igår, fredag, så hade jag och Lisa en riktig shoppingdag. Inte för att vi shoppade speciellt mycket men vi åkte på outlet-äventyr. Det ligger en jättestor outlet här i Camarillo där jag bor och dom har byggt till en helt ny del som jag inte varit på ännu. Vi började dock med god lunch på flygfältet. Mmmmm...

Vi hann även med att åka med till ett köpcenter i Thousand Oaks. Där fastnade vi på Bare Minerals-affären. Lisa fick en sminking och jag fastnade för ett ögonskuggpaket som fick följa med mig hem.

Hysterin som tog över dom flesta TV-kanaler.

Utsikten från restaurangen.

Den nya utomhusdelen på köpcentret.

Inomhus.

Mitt nya kitt med ögonskuggor. Det ingår tre ögonskuggor och en "double-ended rock'n'roll brush".


"Kungen" är död

Fick nyss reda pa att "Kungen Av Pop" ar dod. Helt sjukt! Vet inte riktigt vad jag ska saga, men det kanns helt knepigt att vara har i Los Angeles dar det hande. Jag sitter dock pa jobbet just nu men kan tanka mig att det kommer visas pa nyheterna hela kvallen. Just nu star det lite olika saker och anledningar i tidningarna, men snart kommer val ett konformerat uttalande. Vi far val vanta och se vad som har hant... tragiskt ar det i alla fall.

(bild fran Aftonbladet.se)

R.I.P Micheal Jackson!

Nu är hon här!

Nu har Lizan, Mjukis syster, kommit. :D

Vi åt Chipotle burritos som hon hade saknat, vilket man förstår. Har man väl provat så är man beroende :P Hon hade även med sig lite gottigheter till oss. Weee :D Tack så himla mycket :D



LÖöööööösgodis! :D

"Midsommarafton"

Hela förmiddagen gick åt till att blåsa ballonger, laga mat, bygga midsommarstång osv.  Mitt i allt upptäcker vi att det REGNAR!!!!! Vad är oddsen lixom. Jättefint dagen innan, men så klart ska det regna när vi ska ha picknick. En halvimme innan det är dags för picknick så tittar solen fram. Vilken lättnad. Det är ju lite typiskt midsommar dock :D

När vi kom till parken så satte vi igång med att klä stången. Vi fikade och sen va det dags för lekar.
1. Äta kex och sen vissla
2. Springa med en sked med en potatis på i munnen
3. Äta ett godissnöre utan händer
4. Springa med en gurka mellan benen.

Sen va det dags för kubb. Mitt lag förlorade varje gång. :(

Eftersom jag var värdinna så glömdes kameran bort nästan hela tiden. Men här kommer ett LITET smakprov från igår.










Glad midsommar!

Själv sitter jag med en skål havregrynsgröt med mjölk, äppelmos och päronbitar. Ingen sill här inte. Inte idag.

Det är nämligen städning på schemat. Det blir även att förbereda inför midsommar imorgon (lördag). Ska även på lunch med mina gamla klasskamrater från min orientation för interntionella studenter. Vi ska på Cafe India här i Camarillo. Nära och bra. Kan bli spännande.

Hoppas ni har det bra där hemma och att ni njuter av denna härliga dag och har rikigt kul. Jag önskar verkligen att jag kunde va i Sverige just nu. Det suger.. :( Men men.. jag får göra det bästa av situtionen.


Så här såg det ut förra året när vi firade med Frida i Santa Barbara.

Dans kring hemmagjord midsommarstång.

Midsommarfirande på midsommardagen med Fridas "familj".

Dags för gröt!

Hormoner och vardagstråk

Jag har tyvärr inte fastnat i Sims-världen. :P Fast man skulle ju kunna tro det. Jag har spelat några gånger nu och börjar få lite ordning på det. :D

Det har inte hänt så mycket här, just nu är allt väldigt vardagsaktigt och "tråkigt". Mina hormoner spelar små spratt med mig och jag är superkänslig och trött, nästan så att jag somnar i bilen på vägen hem  från jobbet :O 

Jag har nog nästan börjat gråta typ 10 gånger inom några dagar, för inget. Lagom roligt.

Nu till något roligare.. Igår så låg där ett paket från min underbara Majsan i postlådan. Tack!! Jag blev så jäkla glad! Puss på dig! Vi ska fira midsommar med picknick och lekar i en park med våra amerikanska vänner på lördag och på måndag kommer Lizan och stannar i tre veckor. Det kan nog bli bra det här trots allt.


Bilder från en fin åker inte speciellt långt här ifrån.



Två timmar kvar..

Jag brukar inte gilla min födelsedag, inte för att jag har någon åldersnojja, än, utan för att jag inte gillar uppmärksamheten. Dock gillar jag tårta, helst glass, och att få ett par presenter. Det vet jag att jag har fått. Har ett paket från svärisarna som väntar och ett från min egen familj. Även om det är min födelsedag i Sverige nu så måste jag vänta tills imorgon, säger min sambo. Imorgon väntar jobbet och senare på kvällen ska vi äta på min favvo restaurang, BJ's. Det kommer nog bli en bra dag imorgon (måndag) trots allt.

Det blev även att jag köpte det nya Sims 3 spelet. Så jag har instellerat det och skapat en gubbe. Det va allt jag hann med innan datorn kändes som att den skulle brinna upp.

Så vi får väl se om ni någonsin hör av mig mer, kanske fastnar i Sims-världen och blir en rockstjärna.. eller varför inte astronaut när jag ändå håller på..

The Hangover

Jag ska nog aldrig mer klaga dagen efter en fest. Jag tror knappast det kan bli så jävligt som det va för killarna i filmen The Hangover. Skulle nog villja påstå att det kan va en av dom roligaste filmerna jag sett. Den är för övrigt helt sjuk. Så om man inte klarar av viss humor ska man kanske akta sig. SE DEN, SE DEN, SE DEN, SE DEN! Vi satt och gapskrattade samtidit som man sitter lite som på nålar, för det blir bara värre och värre och värre.



Du gamla du fria...

Jag insåg precis att det är Sveriges Nationaldag idag, så här klockan 4 på eftermiddagen. Det är ju skamligt. Vi firade dock med svenska Lantchips som är inköpta på IKEA och chipsdipp från OLW. Yummie!

Eftersom min födelsedag närmar sig med stora steg, vilket jag har förtängt, så åkte vi och köpte en födelsedagspresent till mig idag. Det blev en ny kamera. En Nikon Coolpix S560.
Jag är helnöjd än så länge, har dock bara ägt den i ca 3 timmar. Ja.. jag har alltså redan fått den :D Min pojkvän är så snäll. Så vi får väl se hur det blir nu dom kommande dagarna. Kanske japanen i mig vaknar till liv igen.

Green Day spelningen

Karina och jag åkte ner till Hollywood igår efter jobbet för att se Green Day spela. Karina hade lyckats få tag på biljetter till en liten spelning för ca 1000 personer. Det va en förhandspelning inför deras stora turne. Det va jättekul och en jättehäftig upplevelse att få vara på en sån liten och intim spelning för ett så stort band som jag gillar. Dom vet verkligen hur man underhåller sin publik. I två timmar körde dom stenhårt och dom lyckades få med sig publiken hela tiden. Dom är hur roliga som helst och framför allt knäppa. :D

Tyvärr fick man inte ha med sig kameran in så det blev inga bilder.. Grrr.. va ju så nära dom... tänk vilka bilder. Istället bjuder jag på bilderna från Monster Palooza som jag va på i lördags. Det va en jäääääätterolig dag och jag fick se många tuffa grejer. Träffade på en del folk som varit med i sådana filmer och en "blod show". Eftersom jag är en tönt så blev jag så nervös när jag träffade James Duval som spelade Frank i Donnie Darko, så jag glömde ta ett kort på honom eller be om autograf. Låter bilderna nedanför tala.







 Har naturligtvis massor mer bilder men jag tror ni fattar galoppen :D

Sunny California.. NOT!

Det regnar ta mig fan! Det har varit Grey May nu i några veckor och nu har juni kommit som innebär dimma om man bor längs kusten. Maj och juni är inte dom "bästa" månaderna här, enligt mig. 

Jag är ledig alla fredagar nu under sommaren och det innebär att jag "jobbar" hemma. Så nu när jag va ute i trädgården och städade upp så börjar det alltså att regna. Det har jag väntat på i flera veckor. Det har känts som att det har legat i luften nu ett tag. Eftersom det är fint väder här nästan året runt så längtar jag faktiskt efter lite regn ibland. MEN.. måste det komma när jag är i full gång med att rota i rabatten.. Grrr... 



Dags för dammsugaren då kanske jaa....

En helt ny varld

Okej.. det dar med att bo i ett hus ar tydligen inte alltid en dans pa rosor. Det ar mycket som ska fixas och nar jag val ar klar, sa ar jag sa trott sa jag sjunker ner i soffan framfor nat TV-program. Plus att nu har vi Tivo. Det innebar att vi har massor med kanaler och man kan spela in och nar man val tittar sa kan man SPOLA FORBI alla reklamer :D En helt ny varld for mig.

Idag sa fick jag ga upp snortidigt. Eller ja.. tio i sex pa morgonen. Jag ska ju pa konsert ikvall, Green Day, sa jag behover sluta tidigare, och darfor borja jobba tidigare. Antar att man maste lida lite.

Just nu sitter jag och latar mig lite for att hela min avdelning sitter i ett mote. Det galler att ta tillfallet i akt. Fast jag antar att jag maste aterga till arbetet nu.. kan ju inte sitta har och lata mig hur lange som helst.... or can I?!

Ny profilbild!

Tog en jättsnygg bild på mig själv igår. Tyckte att jag blev jättesnygg på bilden så jag känner att jag är tvungen att dela med mig ;)

Snygg jag är va? :P

RSS 2.0