Valborg

Nu önskar jag att jag vore i Sverige. Fint väder, grillning, god mat, alkohol, massor av vänner, skratt och musik. Kan det bli mycket bättre än så?!

Här firas inte valborg så just nu sitter jag och pluggar. Jag fick  inte gå till jobbet idag eftersom dom inte tyckte att jag va inte va 100% frisk. Alla är så nojiga för att dom ska få grissjukan. :P

Eftersom jag ligger ganska efter pluggmässigt och en hel del i mitt hem att ta hand om så gör det inte sååååå mycket. Men ändå. Så sjuk är jag ju inte.. ahh ja..

Hoppas att alla har en trevlig valborg och en skön ledig dag imorgon (fredag), och att ni är riktigt bakis... för det kommer inte jag att va!!!
MOHAHAHAHA!


(Bilden är snodd från google)

Gott folk..

"Jag är här jag är där jag är everywhär..."

Jag älskar Timbuktu!

Han får mitt humör på topp!

Är han inte underbar, "han den lille brune"?

Sen så saknar jag mina skåningar, så lite skånsk rapp är ju inte fel då.

Bästa timingen

Just nu är det full rulle. Flytta, plugga, jobba, städa och allt där i mellan.

Ja, för det första så har både jag och Mjukis väldigt mycket nu. Han på jobbet och jag i skolan, så att flytta just nu är väldigt stressigt. Som tur va så började vi en helg "för tidigt" med att flytta alla stora möbler och saker, så nu har vi en vecka på oss med resten. I måndags så vaknade vi båda två av att vi inte mådde så bra. Så nu har vi varit sängliggandes i två dagar.. på en liten uppblåsbar madrass :D

Det är inte "Swine Flu" för er som blev lite rädda när ni läste detta. Vi har inte varit i Mexiko eller varit i kontakt med någon som varit det. Så vi är säkra, än så länge. Det pratas ju hel del om det här nu, men det verkar som att läget är under kontroll. När jag kollade på nyheterna sist så är det folk i längst ner i södra delen av Kaliforninen som har blivit smittade, alltså runt San Diego. Ingen i Orange county*, La county eller Ventura county (där jag  bor) har fått det.
*County = ungefär motsvarande län

Nu är jag tillbaka till skola och plugg. Det är så mycket så att jag inte riktigt vet vart jag ska börja. Ligger ju två dagar efter, minst! Baaaah!


Kommer sakna vår underbara utsikt :(
Förlåt att jag tjatar om det....


Flytten

Det har inte funnits mycket tid till att sitta framför datorn denna helgen.

Utflyttningsfesten blev jättebra och rolig. Jag lagade en massa mat och vi hade massor av alkohol och snacks.

På söndagen va det bara att dra sig ur sängen (väldigt motvilligt) och sätta igång. Det gick bra och vi fick flyttat dom allra flesta möbler. Nu har vi vi bara köksbord med fyra stolar och mjukens musikstudio kvar. Vi har slagit läger med luftmadrass på golvet i sovrummet.

Här är några bilder från dagen. Blev inte så många dock. Hade tänkt att ta före och efter- bilder men glömde så klart det.. så här är från nånstans i mitten.

Dags att åka och lämna tillbaka lastbilen.

Var ska jag börja?


Packa?

VS.


Matte?

Helgens plan

Sa va det fredag igen. Harligt harligt forvisso men ganska stort stressmoment for mig.

Fredag:
Nu befinner jag mig pa jobbet men jobbar bara halvdag, som tur ar. Efter det ar det banken och sen mattelaxa som galler. Nar mjuken kommer hem fran jobbet sa ar det dags att ta tag i packandet och sorterandet igen.

Lordag:
Packa fardigt allt som ar i alla skap och byrarer och lador. Gora klart sa mycket som det gar infor flytten och stada av. Pa kvallen sa blir det utflyttningsfest. Vi tankte att det kunde va roligare om dar fortfarande fanns lite mobler och nagot att sitta pa. :P

Sondag:

Da hamtar vi en stor lastbil. Det blir att vi ska flytta alla stora mobler och sa mycket lador som det gar. Sa sondagen gar at till att bara mobler och lador.

Nasta vecka:
Packa det sista och kora det till antingen ett forrad vi hyr eller hem till mjukis foraldrars hus. Dar ska vi bo under dom narmsta 4 mandarna. Veckan bjuder aven pa en hel del plugg och stadning av lagenheten.

Happy Friday!

Jobba jobba jobba..

Jag är så sömnig och morgontrött. Det är dags att åka till jobbet nu. Känns lite halvmotiverat eftersom jag har massor med plugg och massor med packning kvar att göra. Men jag tror på att mirakel och under kan ske, så kanske jag får massor gjort imorgon eftermiddag efter jobbet, eller på lördag förmiddag. Vem vet?!Idag ska jag vara en testkanin för nåt nytt system för sudenter. Jag får pizza som belöning så det kan man väl inte tacka nej till? :)

Då va det dags igen!

Nu ska jag strax åka till skolan, för tredje gången idag. Det har kännts lite mer lönt att åka hem mellan lektionerna nu när det tar 15 min istället för en timme, eller mer. :D


Man kan skymta kafeteriaingången i bakgrunden.

Biblioteket.Thor funnen men inte hemma

Som ni säkert har följt i både Expressen och Aftonbladet dom senaste dagarna, så är den kidnappade pojken Thor funnen i Guatemala. Problemet är att Mia får inte ta med sin son hem, trots att hon har papper på det det, interpol och annat folk. Vänliga själar från svenska kyrkan här i Los Angeles är nere hos henne och stöttar och där är även andra svenskar på plats som försöker hjälpa till. Dock är detta inte nog. Guatemala vill ha en ny rättegång ang vårdnastvisten och Thor befinner sig nu på barnhem.
Mia utanför barnhemmet där Thor hålls inlåst.
(bild: Aftonbladet)

Jag ber därför er som kan att hjälpa till, så att Mia kan få hem sin son så snabbt som möjligt. För att klara detta behöver Mia pengar för att klara av rättegångar osv. Så om ni har möjlighet snälla, skänk en liten slant.

Det kan man göra genom att skicka sms.
För att stödja med 25Kr sms:a"Vul thor25 " till 72550
För att stödja med 50Kr sms:a" Vul thor50 " till 72550
För att stödja med 100Kr sms:a" Vul thor100 " till 72550
Kom ihåg att " inte ska vara med samt att man börjar med ett mellanslag + att det ska vara mellanslag mellan Vul och thor100/thor50/thor25

Förresten så har företaget som håller i denna SMS-tjänst lovat att skänka sin "provisionsdel" också, så pengarna går OAVKORTAT till att få hem Thor.

För mer information besök:
http://caluas.blogspot.com/
http://thorwang.wordpress.com/

Tack på förhand!

Sommarkänslor

Det är dagar som denna som gör att jag verkligen älskar att bo i södra Kalifornien. Det är 35 grader varmt ute och sol. Egentligen gillar jag inte när det är över 30 grader men idag va det väldigt trevligt. Det har varit grilldofter från alla olika hörn och kanter. Mmmmmmm... I like!

Killarna som bor snett nedanför oss har spelat massa härligt musik hela dagen och nu spelas det reggae. Va tvungen att kika ner och titta efter vad dom egentligen gjorde, och blev lite chockad över att det va ett helt gäng där nere, i bara överkroppar. Så jag smygtog en bild :D
 

Man ser inte det så bra men det är massor av folk under taket  också.

Min skoldag kändes givande och nu har jag inte lika mycket panik över mitt prov på onsdag.
Ikväll blir det tacogratäng och "svärisarna" kommer över och gör oss sällskap.
Det känns härligt att leva idag :D

Midsommardans

Hann filma lite snabbt när dom dansade runt midsommarstången. Amerikanarna måste tycka att vi är lite konstiga när vi hoppar runder kring en klädd stång och sjunger om grodor som är lustiga att se.. :D

Scandinavian Festival

Det blev ingen sovmorgo i lördags. Vi skulle upp och städa lägenheten då det skulle komma folk på visning. Mjukis började må väldigt dåligt så han får sätta sig och vila. Då upptäcker vi att han har ett insektsbett på handen. Vi misstänker att det va en spindel som har bitit honom.

Jag va tvungen att åka iväg till Thousand Oaks för att volentärjobba. Jag blev satt i midsommarkrans-båset. Det va massor av folk och fint väder, 30 grader i skuggan, minst. Andra saker man kunder göra på festvalen är:
  • Head wreaths: Make a head wreath with real flowers and ribbon! Good for all ages and boys and girls, men and women alike.
  • Maypole: Starting with a parade at 2:30, we will raise the Maypole and dance around it while singing traditional songs.
  • Kubb: Come learn the ancient game of the Vikings. It’s a bit like horseshoes, but without horseshoes or the stake.
  • Croquet: Try your hand at hitting the balls through our Dala Horse hoops.
  • Labyrinth: A surprise this year!
  • Festival Stage: Music, singing and dancing will change hourly. On Saturday at 10:30 the Festival will open with a colorful parade of flags, along with dignitaries from the Scandinavian countries. Many will be in Old World costumes.
  • Food Court: In the food court, you will find a variety of Scandinavian foods such as Swedish Meatballs, Aebleskivers, Swedish Pancakes, Lefse, Danish Pastries, and more.
  • Craft and Food Demonstrations: Ever wondered how to make Krumkake or tried making bobbin lace? Card or spin wool? Demonstrations will take place on both days.
  • Vintage Cars and Motorcycles
Här kommer lite bilder som jag tog. Hann tyvärr inte ta så många eftersom jag hjälpte folk med att binda kransar nästan hela tiden jag va där.Dans kring midsommarstången.

Vikingar

Våra vackra skandinaviska flaggor.

Svenska pannkakor med grädde och lingonsylt.


Vilka äventyr.

Idag så va den första dagen i mitt nya liv.. med körkort och bil. Det va underbart och nu i efterhand så kan jag inte förstå hur jag kunde vänta så här länge med att skaffa mitt amerikanska körkort. Men som Lisa skriver i sin blogg, så är inte jag heller så bra på det jag behöver göra, men väldigt bra på det jag måste göra.

Jag körde till jobbet i morse,  körde sen iväg en runda på lunchen och tog med mig min arbetskamrat Victory. Efter jobbet så körde jag till mataffären och handlade middag och lite annat som behövdes. Köra köra köra... det va så skönt och vilken frihet.

Den som är gladast att jag fått körkort är nog min sambo som slipper vara min schuför hela tiden. :D

Nu sitter jag i soffan och borde verkligen plugga, istället har jag fastnat i TV-tittande och Nanny 911. Det är lite kul att se eftersom man själv varit en nanny.

Imorgon jobbar jag bara halvdag.. dååå då ska jag ta tag i plugg, städning och tvättning :D (Eller hur ?!)

Vilken lycka!

Jag har varit en riktig slarvpotta när det gäller att ta körkort. Jag har ju bott här ett tag nu (till och från i 3.5 år).. utan körkort. Som många kanske vet så är en bil nästan ett måste när man bor här i södra Kalifornien, annars är man rätt fast. Dock har jag bott på ställen där jag kan ta mig fram ganska bra genom att gå eller ta buss. Amerikanarna tycker jag är tokig som orkar med det.. dom latisarna. :P (Det är jag och alla knäppisarna som åker bussen.)

Jag har haft en sån ångest över att köra upp. Jag gjorde uppskrivningen i typ maj och inte bokat nån uppkörning förren nu. För att jag va tvungen. Jag kan nämligen inte åka buss längre när jag flyttar. Eftersom min ångest inte varit nådig så har jag skjutit upp det mer och mer och kommit med konstiga bortförklaringar till varför jag inte bokat nån tid. Ibland har dom varit så bra att jag nästan trodde på dom själv.

Men som sagt. Nu va det dags. Jag har varit ute och övningskört i den lite mer aggressiva trafiken här, plus att det är ju bilar ÖVERALLT. Har man knappt kört bil på tre år så känner man sig lite rostig i köra-bil-lederna. Jag körde upp för första gången förra veckan men misslyckades då hon tyckte jag va en mespropp. Alltså jag körde för sakta för denna trafikrytmen. Jag som bara ville ligga på den säkra sidan för att inte misslyckas, plus att nervositeten spelade in lite.

Men idag... typ en vecka efter så trädde den självsäkra (egentligen: superduper-kissa i byxorna-nervösa) och mycket coolare Marie fram och körde utan anmärkningar och klarade det! Woooohooo det är en sån lättnad.

Bara för att ha lite roligt så tycker jag ni kan ägna 18 sekunder på denna lilla videosnutt.
It is worth it!


Vardagsaction

Vaknade och tyckte jag va lite väl pigg  och 30 sekunder efter hör jag att jag får ett sms. Det är Karina som skriver att hon är sen, och kommer hämta upp mig fem min senare än bestämt. BAHH! Jag har alltså försovit mig. Hon ska alltså hämta mig om 10 minuter, vilket är lite omöjligt för jag vägrar gå till jobbet i fettigt hår.

Jag är ju en studentassistent och hjälper till med det som behövs. Idag så behövdes jag i receptionen då min arbetskollega skulle sluta tidigare. Det visade sig bli lite mer stessigt än vad jag kunnat föreställa mig. Det är en fotbollstränare på skolan som har förskingrat pengar. Det va en demonstration med skyltar och megafoner och hela kittet utanför jobbet en halvtimme innan vi stänger, så dom hade fått kalla in någa poliser från vår Collegepolisstyrka för att bevaka. Det va även board meeting (vad heter det på svenska?) som dom ville tala på.

Det blåser som tusan och efter halvitmme kom alla (minst) 50 pers in i vår lilla lobby så det va packat där. Det va inte så roligt att svara i telefon då :/ Pressen va även där och fick be dom att inte stå bakom mig bakom disken och fotta.. HALLÅ LIXOM! Då frågade hon vad mitt namn va.. Jag sa till henne att jag inte ville ge ut det för jag vill inte va inblandad i detta. Då sa hon att jag redan va det. Men jag vägrade ge mitt namn ändå :D ... I'm such a rebel!!!...

Stannade 45 min extra så att ingen mer skulle invaderar mitt lilla space, då mötet inte började förren 17.30 och alla stod i en halvtimme där och väntade.

Jag fick med mig lite lådor hem från jobbet så jag antar att det är dags att börja packa lite....

Påskafton

I lördags va det helt undebart väder. Sådär lagom skönt och varmt ute. Jag och Mjukis körde runt och provade bilen eftersom den hade stannat mitt i en korsning "utan anledning" dagen innan.. hoppsan. Det verkar dock som att den funkar fin fint igen.

Vi körde ner i hamnen och åt en god lunch och njöt av vädret, utsikten och varandra.
Deklaration

Idag försov jag mig och bestämde mig för att skolka för första gången denna terminen. Har varit på ALLA min lektioner än så länge så jag tänkte att idag kan jag få stanna hemma. Jag har även rätt bra koll så jag kan plugga hemifrån.

Håller på med min amerikanska deklaration och det är piss. Det är jobbigt att fylla i allt och framförallt svårt. Det finns företag som hjälper en online på internet, och det va det jag använde mig av i lördags. Blev överlycklig för jag skulle få tillbaka pengar. Det va väldigt smidigt då programmet räknade ut allt åt en och hittade dom bästa lösningarna och på vilket sätt jag skulle få tillbaka mest. Dom skickar även in det till en så man behöver inte göra nånting.

MEN.. så fick jag reda på att jag får inte göra en så kallad "e-file" utan måste skicka in alla papperna för hand eftersom jag är en internationell student. Skit också!!!!!! Nu blev allt mycket svårare.

Brunch

Det va en väldigt trevlig brunch och god mat och äggletandet. Alla hittade sina ägg hyfsat snabbt och alla blev som små barn, trots att det va bara vuxna där. Vi va det "gamla vanliga" gänget med ett nytt tillskott. Det har flyttat hit en 25-årig tjej som inte direkt känner så många i Ventura så det va ju perfekt att hon kunde följa med. Väldigt trevlig tjej :D


Kommer inte ihåg vad rätten hette.. men gott va det :D

När vi va nästan hemma så körde vi in på en stor tom parkering så jag fick testa Pick Upen. Jag har inget amerikanskt körkort ännu, håller på att ta det dock, så jag fick sladda runt på parkeringen :P Känns konstigt när man har haft svenskt körkort i ca 5-6 år och bara får sladda runt på parkeringen. Imorgon ska jag dock övningsköra så jag kan bli som en agressiv amerikan i trafiken :P

Nu är det dags för mig att se om jag hittar nåt att göra till middag.Easter Sunday

Om lite mindre än en timme så ska vi åka på Easter Sunday Brunch. Här firar man på söndagen till skillnad från hemma då jag är van att fira påsken på påskafton. Här har man inte heller samma påskägg. Man har massor av små ägg istället som Easter Bunny gömmer och sen får alla ut och leta. Man får helt enkelt så många som man hittar :D

Jag förberedde en korg med en massa små ägg fyllda med godis som jag ska ta med mig :D

Påskägg!

Nu är det dags att hoppa in i duschen. Glad Påsk!

Good Friday

Mjukis har precis inhandlat ett nytt projekt. En Toyota Pick-Up. :D
Det betyder att jag slipper bussar och kan rora mig lite mer fritt.. woohooo!

Vi har annu inte hunnit dopa den... :P

Den kraver lite arbete men den ar korbar. :D
Just nu sitter jag pa jobbet och eftersom det ar langfredag.. eller Good Friday som dom kallar det har borta, sa ar det nastan dott pa jobbet. Kanns lite spokligt.. men man kanner verkligen av att det e nat speciellt i helgen. Det ger mig en massa fjarilar i magen och kanske ar det lite konstiga varkanslor som tittar fram. Det kittlar skont i magen i alla fall.

Na nu far jag val jobba vidare.. Glad Pask!

Paket!

Nästan varje dag nu i en vecka så har jag varit nere och kollat postlådan ifall det kommit nåt. Jag visste nämligen att min underbara mamma hade skickat lite grejer. Och idag.. då fanns det där! Vilken lycka :D

Vad spännande!

Kvarglömda kläder, GODIS (mmm.. lakrits och viol till mig), dippa såser, teckningar från brorsbarnen, cd med bilder och lotter.

Det är löjligt vad glad man kan bli för sånt när man bor så långt borta.


Tusen tack min underbara familj!


Fortfarande Saknad

Stackars lille Thor och hans mamma Mia. Jag vet inte om ni kommer ihåg men jag skrev ett inlägg i mitten av februari om att lille Thor, ett år blev kidnappad den 14 februari i Los Angeles.

Baby Thor och kidnapparen, Andrew Wang.

Camilla har skrivit om allt som har hänt på hennes blogg och uppdaterar så mycket hon kan. Det finns även en hemsida som man kan besöka för att få mer information.

Det finns många sätt man kan hjälpa till, även om man inte bor i Los Angeles-området och kan hålla utkik. Man kan donera pengar till Mia så att hon har råd att ha en privat detektiv då LAPD (polisen) har "för mycket att göra" och inte kan ge sin fulla energi på kidnappningen. Gå in på hemsidan eller på Camillas blogg för att få mer information om hur ni kan bidra med en slant.

Det finns även en namninsamling där man skriver ner sitt namn som kan hjälpa till för att få detta fallet mer uppmärksammat. Ju mer uppmärksamhet detta får desto bättre.. då är chansen större att hitta lille Thor så att han kan få komma hem till sin mamma igen.

Lite snabb info om Thor Danielsson Wang: Den 14 februari 2009 så försvann den svenske medborgaren Thor Danielsson Wang, 1 år, under ett umgänge med sin pappa i Kalifornien, USA. Risken är stor att pappan redan har lämnat landet med barnet, ev. till Argentina eller Taiwan. Hans svenska mamma Mia Danielsson har ensam vårdnad om pojken och ammade honom fortfarande när han försvann.

Ja, i alla fall så kan ni läsa mer om vad som har hänt antingen här eller här.

Camillas blogg: http://caluas.blogspot.com/
Thors hemsida: http://thorwang.wordpress.com/
Namninsamlingen: http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=3187

Camilla, rätta mig gärna om jag har fel om nånting eller du vill att jag ska lägga till nånting.

En Bra Början På Spring Break

Det blev en rikigt lyckad Santa Barbara trip. På fredagen så blev det utgång för mig och Emelie som avslutades med det obligatoriska stoppet i McDriven. Vi gjorde som sist och åt nattamat i sängen till "vänner". Denna gången behövde jag som tur va inte vakna kl sju på morgonen.

Vid lunch på lördagen kom Mjukis upp och vi lunchade på Sambos. Vi träffade även på min Fridas lilla Chloe och deras nya nanny Veronica. Så stor hon hon har blivit Frida!!

Emelie och Mjukis på Sambos. Mjukis gör hans "Hannibal Lector-min"

Utsikt från "Sambos"
Ffter lunchen så bar det av till utomhus-skjutbanan.

Förberedelser.

Emelie
har lagt upp en video som vi tog där uppe.Nu bär det av till SB

Nu är jag hemma efter en halv jobbdag. Det är lite stressigt då jag om en halvtimme ska vara klar och då ta mig till bussen som sen ta mig vidare till Emelie i Santa Barbara. Nåt kul måste jag ju få göra på mitt spring break.


Jag, Frida, Emelie och Louise 2006. Första festen ihop.
See ya later!

Spring break!

Nu har jag spring break! Eller det börjar egentligen imorgon, fredag. Jag börjar mitt spring break med att.... *trumvirvel* JOBBA! Jag ska jobba eftersom kontoret jag jobbar på inte håller stängt på lovet. På måndag fortsätter mitt lov och skolan är stängd hela veckan. Jag har dock tackat ja till att jobba extra så jag ska jobba 8-5 tisdag - fredag. Så det blir ingen galen partyresa till Mexiko :P

Igår så va jag i skolan nästan hela dagen. Va hemma en kort runda för att laga middag och sen va det dags för att åka till min kvällskurs.

Först lite plugg i bibblan och sen lunch med en galen indier.

Idag har det mest varit jobb, jobb, jobb och nu tittar jag på Victorias Silvstedts realty-show. Måste ju se hur hon marknadsför oss svenskar :P

APRIL APRIL

Jag vet inte om någon hann läsa mitt "lilla" aprilskämt här nedan nu innan jag avslöjar mig.

Det är alltså INTE sant att vi ska flytta till Sverige i maj. Just nu skulle det va skönt att få komma hem till Sverige en sväng. Fast jag är ju en fattig student så det är inte aktuellt just nu.. kanske om jag vinner på lotto :D

Jag lyckades i alla fall lura både Emelie och Mjukis pappa med mitt aprilskämt så jag är rätt nöjd.

Mjukis lyckades nästan att lura mig till att byta kanal för att titta på dom brytande nyheterna om att Obama hade blivit skjuten :P Men i samma sekund som jag skulle trycka ner knappen så kom jag på det... att det är "APRIL APRIL DIN DUMMA SILL.. JAG KAN LURA DIG VART JAG VILL...."-dagen.

Jag klarar ju sällan hålla ett skämt särskilt länge.. och att hålla sig hela natten känns lite taskigt plus att jag inte vill bli väckt i onödan :D För nu är det dags för sängen!

Nya planer

Nu när vi ändå ska flytta denna månaden så har vi tagit ett nytt beslut. Vi har funderat på det länge och det känns som att det är rätt tid. Vi har alltså bestämt oss för att flytta tillbaka till Sverige. Det blir redan nu i maj när jag har avslutat sina studier. Vi har även hittat ett sätt som gör att Mjukis kan fortsätta jobba med den han gör fast på distans. Det va det som avgjorde det.

Så det känns väll lite som både goda och dåliga nyheter på samma gång.. :D

Ny vecka

Ja, nu är ju helgen slut. Trist nog. I går så va mina lektioner inställda, jag har samma lärare i båda, så det va bara att sätta sig på bussen igen och åka hem. Jag tyckte det va väldigt skönt. Fick dock städa upp lägenheten lite för det va folk som ville komma och kolla. Jag börjar blir riktigt bra på det där med att visa runt, även om det inte är mitt jobb. Mäklaren har ju liksom inte lika bra koll som mig, eftersom jag bott här nu i över ett år, och mäklaren har nog inte ens varit inne i vår lägenhet förut. Det är olika varje gång.

Efter att vårt kontrakt hade gått ut efter ett år så hyr vi månad för månad. Mjukis ringde igår och berättade/konformerade att vi ska flytta. Vår hyresvärd berättade då att hon förmodligen inte kommer sälja den längre eftersom det inte går så bra och kommer fortsätta hyra ut den. Shit va det kittlade till i magen då... då kan vi ju bor kvar!! :D Fast det ska vi inte. :(

Det är ju perfekt läge för oss att spara en massa pengar, plus hyran är lite onödigt dyr. En annan grej som är bra med att flytta nu är att vi inte lika lätt fastnar här. Målet och tanken är ju att vi ska flytta tillbaka till Sverige när vi tycker att vi är "klara" här. Det känns som att man nästan måste passa på att bo utomlands nu när vi har chansen, är unga och inte har några förbindelser. Skaffar men sen barn så blir man ju typ fast i minst 20 år. Då känns inte 3 - 5 år så länge längre... även om det är rätt länge.. :) Fast det har ju redan gått 3.5 år sen jag flyttade hit första gången... hihi.. ja.. inte så lång tid kvar då alltså....

Strandpromenaden i Santa Barbara, 2008.


RSS 2.0