Fyndhörnan

Jag har börjat tapetsera väggarna runt toastolen på vår "stora" toalett med Nemi serier.
När Pelle o Carmen va här så lämnade dom kvar en "Pondus" serietidning.
Så nu förgyller även denna mina toalettbesök.
Dagens fynd:

"Life's a bitch"
av
Emelie Wädhäll.Fast Nemi rular fortfarande.
I <3 Nemi.

Over and out!

Datanörden is back

Idag har jag pratat mycket. och klockan är bara halv tre på dagen här. Klockan börjar bli läggdags för många hemma i Sverige dock. Men i alla fall så har jag pratat mycket idag.. roligt :D Ja har pratat med mamma o pappa i telefon, Majsan, Louise, Frida, Lizan, Louise, Frida o Mattias på msn (plus lite "löst" med annat trevligt folk) o så har jag pratat med Lotta på Skype som jag intsallerade idag o så en liten snabb runda med Lars. Härligt att höra din röst "sneeckan"! Så himla bra att internet finns.. jag vet inte hur jag skulle orka va så långt hemifrån annars om jag inte kunde hålla kontakten med alla på ett sånt här bra sätt.

Jag e så lycklig över att min dator har kommit. (Det kanske märks, det e det ända jag pratar om nu för tiden) Den gör mitt liv så mycket smidigare. Jag har lite dåligt samvete för att jag bara har suttit hemma framför datorn i helgen, speciellt när det e så fint väder. Men Mjukis e fin han, han tröstade mej med att det alltid e fint väder här :P och det e ju faktiskt sant.

Ska inte sitta inne hela dagen i alla fall..
Ikväll så ska vi träfffa Lana o äta Sushi och gå på bio :D mmm sushi.... Vi ska se på den nya filmen:
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian.Hoppas att eran helg har varit bra. Min har varit lugn o skön!

Over and out!
Äntligen!

Nu har min älskade lilla dator kommit. Som jag har väntat.. den gick sönder runt den 20 dec. Yaaaaaaaaaay! Har suttit halva dagen på balkongen o installerat o pillat o grejat o haft mej. Skönt väder ute!

Nu har jag slutat skolan och det va så skönt när jag i onsdags hade mitt sista slutprov. Fast det känndes lite trist oxå.. det va lite öde på skolan för att dom flesta hade väl redan klarat av alla sina prov o ja.. det e ju lite kul att gå i skolan trots allt. Som tur e så har jag mitt jobb. Ska jobba 35 timmar i veckan så att jag inte dör av tristess.

En anna kul nyhet är att vi har fått nya grannar. Det e två tjejer som ska jobba på ett sjukhus här i Ventura o e precis klara med sina utbildingar nere på UCLA. Vet inte så mycket om den ena tjejen men hon som vi har träffat är jättetrevlig o e 28 år. Så det ska bli kul o lära känna dom. :D Yay kompisar!! *hoppas* Snart så lämnar ju Frida mej *snyft snyft* (i juli)

Nåt annat kul som har hänt är att jag bokat biljett hem till Sverige! Åker från LAX (Los Angeles flygplats) den 25 juni o e framme den 26, sen stannar jag tills den 15 juli. En vecka kommer dock "gå bort" på Roskilde Festivalen. Det e tyvärr inte så många bra band (vad dag vet) i år.. men det kan ju bli kul o intressant.
Planerar att se bla: Radiohead, The Raveonettes och Spleen United (Lotta säger att dom e bra).
Gå in på     http://www.roskilde-festival.dk/2008/forside/program/bands/      för att kolla hela bandlistan.

Men men framför allt så åker jag dit för att umgås med "gänget" o stämningen, all musik e bara bonus.
Dessa bilder e för gamla tider skull :D (klicka för att se större) och jag vet att det inte e dom mest smickrande bilderna på oss :PJag har haft lite problem  med att logga in o suttit förbannad i två dagar på att jag inte kunde få blogga så nu har glömt hälften av vad  jag ville ha sagt :P men men...

So far so good.. Over and out!

Busy busy..

Ja nu va det ju väldigt längesen jag skrev.. men det har varit fullt ös medvetslös.
Jag tänkte göra en liten lista över vad som hänt senaste tiden..
 • Blivit klar med mitt International Business Export Project ( fick A hihi) trots jobbiga klasskamrater.
 • Va i San Pedro/Long Beach o tittade på en utställning som en svensk tjej, Anna Erneholm, hade där både målningar o skulturer.
 • Lunchat på Donlad Trumps Golf Club
 • Besökt Wayfarers Chapel, som är en kyrka gjord mer eller mindre av glas.
 • Börjat ett jobb. Jag jobbar som Student Assistent på Ventura County Community College District. Gör diverse kontors göra tex kopierar, sortera papper (filing) och sitter i reseptionsdisken.
 • Beach Clean-up (som Psykologi klubben på skolan arrangerade).
 • Kollat på film :P
 • Jobbat som FAN
 • PLUGGAT.. shit pommes vad jag har pluggat.
 • Påbörjat mina finals. Hade två tuffa igår.. sååååå jääkla skönt att dom e över.. tre gjorda nu.. en kvar.
 • nämnde jag att ja hade jobbat o pluggat?
 • Inte städat eller tvättat :P här ser ut som kriget nu, bara en parantes...
 • Barbeque med de internationella studenterna på skolan. Skolan arrangerar det i slutet på varje termin.
 • Igår va vi o käkade middag med "svärmor" o hennes kompisar på en skitcool restaurang som heter Islands.
 • Somna på soffan kl tio en fredag :P
Ja det e lite snabbt vad som hänt nu sen 27 april. Men nu e jag i alla fall inte sååå upptagen så nu kanske jag kan va en lite mer aktiv bloggare.

Ett par andra saker som har hänt är att jag kämpar med att få in min dator genom tullen.. den har varit där i snart två veckor. men för hoppningsvis så ska det problemet väl vara löst snart.

Håller även på att kollar upp biljetter till sverige.. det har varit och är ett jäkla pill.. usch.. vill bara få det gjort. Planen är att jag ska komma till Sverige ungefär 26 juni till 15 juli.. så det e dom datumarna jag jobbar med just nu.. men jag kommer uppdatera mer när jag vet..

Har hört lite här o där att ni har fint väder i Sverige.. härligt härligt. Senaste veckan så har det bara vatt gråa moln här :( men det gör mej inget för jag har ju bara varit inomhus :D

Hoppas att ni är ute o njuter av det härliga vädret o inte läser detta.. fy på er i så fall .. :P

(KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT SE DOM STÖRRE!)Jag avslutar med en bild på mej o Zeak.. han är en counseler på skolan :D

Over and out!

RSS 2.0