Pluggig dag

På måndag börjar slutproven för denna terminen. Dom ska egentligen inte börja förren tidigast torsdag men vissa lärare fuskar och börjar tidigare.

Så från måndag till och med fredag har jag fem prov. Så det är bara att sätta igång och plugga. Det känns ändå som en helt okej dag att sitta inne och mysa med te, jumust och clementiner. Det är "bara" 12 grader ute och mulet/molnigt. Det ska börja regna på söndag kväll sägs det.

Imorgon eftermiddag så får Mjukis och hans föräldrar gäster från Sverige. Det är barndomskompisar till Mjukis (och Lisa). På förmiddagen, innan dom kommer, ska vi åka på SWEA's svenska julmarknad i Los Angeles. Vi ska  även passa på att åka till IKEA när vi ändå är åt det hållet. Behöver fylla på julmustförrådet. IKEA har en liten butik där dom säljer svensk mat, kakor, bröd, godis, saft osv. Toppen när man bor utomlands och saknar Sverige och Ahlgrens Bilar:D


Utsikten från mitt fönster

Mellan bergen, där dom "möter" varandra, ligger motorvägen. Det är Kaliforniens brantaste motorvägsbacke. Kanske inte ser så farligt ut just här, men detta är nämre botten på backen och det börjar "jämna ut" sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0