Thor funnen men inte hemma

Som ni säkert har följt i både Expressen och Aftonbladet dom senaste dagarna, så är den kidnappade pojken Thor funnen i Guatemala. Problemet är att Mia får inte ta med sin son hem, trots att hon har papper på det det, interpol och annat folk. Vänliga själar från svenska kyrkan här i Los Angeles är nere hos henne och stöttar och där är även andra svenskar på plats som försöker hjälpa till. Dock är detta inte nog. Guatemala vill ha en ny rättegång ang vårdnastvisten och Thor befinner sig nu på barnhem.
Mia utanför barnhemmet där Thor hålls inlåst.
(bild: Aftonbladet)

Jag ber därför er som kan att hjälpa till, så att Mia kan få hem sin son så snabbt som möjligt. För att klara detta behöver Mia pengar för att klara av rättegångar osv. Så om ni har möjlighet snälla, skänk en liten slant.

Det kan man göra genom att skicka sms.
För att stödja med 25Kr sms:a"Vul thor25 " till 72550
För att stödja med 50Kr sms:a" Vul thor50 " till 72550
För att stödja med 100Kr sms:a" Vul thor100 " till 72550
Kom ihåg att " inte ska vara med samt att man börjar med ett mellanslag + att det ska vara mellanslag mellan Vul och thor100/thor50/thor25

Förresten så har företaget som håller i denna SMS-tjänst lovat att skänka sin "provisionsdel" också, så pengarna går OAVKORTAT till att få hem Thor.

För mer information besök:
http://caluas.blogspot.com/
http://thorwang.wordpress.com/

Tack på förhand!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0