The dress..

Eftersom vi har valt att ha ett litet intimt bröllop så kommer vi även klä oss där efter. Jag ville ha på mig en "vanlig sommarklänning" och mjukis kör finbyxor och vit skjorta. Så idag har vi varit på klädjakt.

Efter mycket letande (trodde jag skulle förvandlas till Bridezilla där ett tag) så hittade jag efter många om och men min klänning. När jag fick på mig den så satt den precis som den skulle. Det va som att den va gjord för min kropp. Eftersom vi va på outleten här i Camarillo så fick klänningen för halva priset dessutom. :D

(Som sagt, jag är ingen fotograf eller modebloggare)
Klänningen kommer från Max Studios.


Namnbyte

Jag ska ju byta efternamn imorgon. Till Lundin. Jag kommer alltså vara M.L fortfarande och jag behöver inte ändra min signatur speciellt mycket heller... Gött mos!

Fast jag funderar lite på att byta förnamn också när jag ändå är igång. :P Härrom dagen när jag va på McDonalds och beställde mat så ber dom om ens namn. Jag vet ju egentligen detta men hade tankarna på annat håll. Jag fick alltså tänka efter lite när jag skulle säga mitt namn. Mitt svar blev då.. eeeehhmm Marie (på amerikansk dialekt då)

Så här stod det på lappen när jag fick min mat: :D:D:D:D



Nya tider

Nu har jag varit så där frånvarande igen. Men denna gången har jag en lite annan anledning till det.

Det sker lite nya saker i mitt liv just nu. Vi har påbörjat en ny fas i livet. Jag och Mjukis kommer att gifta oss imorgon, 25 juli. Vi kommer bara hålla det till ett litet och intimt bröllop med två vittnen och en gäst. Eftersom alla vänner och familj befinner sig i Sverige så kommer vi fira det där med pompa och ståt vid ett senare tillfälle.


Våra ringar, for now.
Vi har beställt ny släta silverringar.

Domedagen

Så är dagen kommen. Mjukis hittade mitt första (?) gråa hår idag. Det gjorde mig inte så mycket just då. Inte förren nu.. då Victory ringde och sa att han är på väg. Han skulle köra hemifrån nu och sen komma hem till oss efter ett kort besök i affären. Jag ifrågasatte varför han skulle komma till oss. Lite otrevligt kan man tycka. Men jag hade INGEN aning.

Det visar sig att jag hade HELT OCH HÅLLET glömt bort att vi skulle följa med honom på en BBQ om ca en timme. Fast att vi pratade om det senast igårkväll.

Ålderdomen är här!

Hamnfest

Om nån timme så ska vi åka in till Ventura, där vi bodde förut. Jag åker ju dit flera dagar i veckan eftersom jag jobbar där, men det blir inte att man hittar på så mycker där nuförtiden. Av nån anledning så har det blivit att jag bjuder hit folk istället. Ikväll ska vi dock dit för nöje. En bekant och hans band ska spela på ett ställe i hamnen som heter Margarita Villa.

Dom spelar lite funk och sångaren ska tydligen låta som en blandning mellan Prince (eller vad han nu heter) och Lenny Kravitz. Det ska bli skönt att få komma ut bland folk efter att ha arbetat hemma och i trädgården nästan hela dagen. Varmt och jävligt.. men fint blev det :D


Jag i hamnen 2007.

Promenix

Jag har nu varit duktig och har powerwalkat två mornar i rad. Det är väldigt varmt här nu, minst 30 grader, så jag försöker komma ut tidigt. Jag har även försökt äta hälsosam frukost i form av müsli och färska bär. Nu jävlar.. :P Fick se tre rådjur när jag va ute i morse. Dom låg och vilade under ett träd för att få lite skugga.

På tal om vandring. När Lisa va här så åkte vi till ett naturreservat och hikade.





Vi vandrade i stekande hetta och tog ett trail som vi inte visste vart det ledde. Det va både tur och otur. Vi fick se massor av vacker natur, utsikt och djur. En härlig början på dagen med andra ord.


Latmasken

Jag har varit väldigt lat när det gäller att blogga. Man kan nästan säga att jag tog semester när Lizan kom. Det kändes även som det. Vi har passat på att åka på lite utflykter, äta på goda restauranger och shoppat. Sånt som jag inte unnar mig i samma utsträckning annars. Jag tog även lite paus i städandet, tvättandet etc, liksom bara gjort det nödvändigaste.

Idag blev det dock andra bullar. Jag åkte till Target och köpte de rengöringsmedel som saknades och även lite andra bra saker. Tex så har jag köpt en superbra "låda" som jag kan ha mitt smink i istället för att ha det över hela vasken.

Första helgen Lisa va här så åkte vi till Santa Barbara Zoo. Här kommer lite bilder.


Lejonen kollar in girafferna..


Söta paddisar

Ap-familjen

Här sitter dom och väntar på att få maten, som är på väg.

Roliga souvenirer..


Girls just wanna have fun..

Idag så är det fredag igen, helt sjukt vad tiden går fort. Vi är inne på Lisas sista helg för denna gången. Hon åker hem igen på tisdag. Då gäller det ju att utnyttja tiden så vi har bestämt oss för att åka ner till Westfield Mall i Canoga park / Topanga, som har över 270 butiker. Karina har ju också ledigt så hon ska följa med.

Vi börjar nog shoppingen med en av Lisas favorit matställen, Ruby's Diner. En 50-tals inspirerad restaurang.

Oreo, peanut butter cup och coffee shakes.
Det va det vi njöt av sist vi va där förra veckan.


Roskildefestivalen

Ja, den har ju precis passerat, pa nat satt kanns det skont, for jag har gatt och tankt pa den varje dag denna veckan. Jag va dar forra sommaren och innan jag akte till USA sa va jag dar 3 ar i rad.
Nagra av mina kompisar akte dit i ar och jag har annu inte pratat med dom, men jag har sett lite bilder pa natet och det ser ut som att det har varit ett bra ar. Det ar nat speciellt med att vara dar, hela ens liv satts pa paus och man far umgas med vanner och skaffa nya, lyssna pa en massa musik (inkl konsert uppleverlser), slappa, dricka ol, hitta pa galna saker etc. Man tar dagen som den kommer och man slipper allt vardagstrak hemma. Det som ar det allra basta ar nog stammningen. Det gar liksom inte att hitta den nagon annan stans.
Det passar ju dock inte alla. Man maste ju klara av att bo i ett talt i en vecka, ga pa bajjamajor, laga mat i ett stormkok, alla ljud 24/7, lera (om man har otur), och att inte ha tillgang till den vardagslyx man ar van vid.
(bilderna ar fran Roskildefestivalens hemsida)

Men kort och gott.. JAG ALSKAR ROSKILDE! Jag onskar sa att jag kunder varit dar i ar.

Klämdag

Har inte haft supermycket tid att sitta vid datorn nu när vi har besök av Lisa. Och när jag väl sitter här så har jag bloggtorka eller så orkar jag bara inte.

Men nu så ska jag egentligen städa så då är det ju roligare att blogga :D

Igår (fredag) så va vi alla lediga för att det är 4 of July, USAs "nationaldag" idag (lördag). Vi va riktigt aktiva och började dagen med att hika (vandra) i en park vid bergen. Jag och Lisa körde även årets första dopp på eftermiddagen, dock i poolen.. hihi..

På kvällen så blev det asgod kinamat och sen bio. Vi åkte till Muvico, som har digitala projektorer. Vi satt på VIP-delen igen så klart. Filmen vi såg va Public Enemies med Johnny Depp och Christian Bale. Åhh han är såååå vacker... Johnny då alltså.. :D

Promenix efter restaurangbesöket.



Världens kanske sämsta bild.. men det bjuder jag på.. :P

Vi satt uppe på en balkong och alla andra (vanlig bio) sitter  på våningen nedanför. På VIP-delen får man hur mycket popkorn man vill, dricka alkohol och äta mat. Sen är stolarna minst dubbelt så stora.
Det är kul att lyxa till det lite ibland. :D


Vi körde på amerikansk frukost idag, dagen till ära.


RSS 2.0