Förberedelser inför Halloween.

Idag va det  "Pumpkin Carving Contest" och "Best Costume Contest" tävlingar på skolan. Jag klädde inte ut mej men det fanns dom som gjorde det. Dock inte så många som jag hade hoppats på. Fast jag hade mitt tyskaprov på samma tid som tävlingarna skulle avgöras så jag missade nog en hel del.

Ikväll har vi varit ute o jagat kläder vi ska ha på oss imorgon när vi ska gå på min kompis Clairs pojkväns födelsedags/ halloween-fest. Det va lite impuls då vi inte varit helt sugna på att gå, men det e ju faktiskt inte så ofta man har chans att gå på fest utklädd, plus att jag har pratat med mina andra internationella kompisar som oxå vill gå. Vi åkte till en affär som har öppnat bara för just Halloween. Där insåg vi att vi inte va dom ända som va ute kvällen innan. Det va fullt av folk o framför allt mammor som letade kläder till sina barn som dom ska ha när dom går på sin "Trick or Treat" runda. Det e väldigt vanligt att man går ett litet "tåg"genom skolan med sina kläder oxå. Det gjorde mina små barn när jag jobbade hos dom. :D

Det fanns en hel del kläder o kostymer att välja.. allt från en jättetutte till tissuebox där det stod "Blow me" på :D Plus så klart en massa läskiga masker, porriga sjuksjöterskor, häxa och batman... ja egentligen ALLT. Här finns en hel extra värld av bara utklädningskläder. Helknäppt! Dom hade även fullt av dekorationer för att få rätt stämning så klart.

Vi tyckte att det va för mycket folk o skulle fått stå i kö i evighet om vi stannade kvar så gick in på köpcentret o fixade ihop våra egna kläder inför imorgon... mer om det imorgon :D

När vi ändå va inne på köpcentret och Target så passade vi på att köpa godis ifall det kommer några Trick or Treatare för man vill ju inte att dom ska kasta ägg på en eller nåt annat bus.... Sen avslutade vi shoppingrundan med en Chipotle Burrito.. muuumms!



Over and Out!

Clothesline Project

Idag hade psykologiklubben på skolan anordnat nåt som kallas för Clothesline Projet. Så här beskriver dom detta event:
"The Ventura College Clothesline Project was created to provide the campus community with visual depiction (=bild) of violence. It is meant to empower survivors of violence while raising awereness about sexual, gender, and domestic violence impacting women and girls."

Eftersom kameran va med så passade jag på att ta lite bilder.





Over and Out!

Månadens erbjudande

Idag släpps den!! Weeeee!



Fast jag måste vänta tills i jul.. :/

Over and Out!

Fear Fest

Halloween har definitivt blivit min favorit "högtid". Dom har extra mycket skräckisar på TV under oktober :D
Sen gillar jag hur alla engagerar sej med alla dekorationer. Så här ser det ut på Student Business Office och Admissions and Records på min skola:



Även på jobbet så bestämde vissa sej för att Halloweendekorera. Rita som är sekreteraren till Polischefen för kampuspolisen försökte skapa lite stämning. Tyvärr så har vissa ingen humor så hon va tvungen att ta bort det :(



Over and Out!



Halloween Horror Night

Igårkväll (söndag) så va jag. mjuken och hans föräldrar på Halloween Horror Night på Universal Studios, Hollywood. Vi kom dit i tid för att äta på City Walken så vi va helt redo att gå in när dom återöppnade parken igen kl 19.00.
Parken är öppen som vanligt till klockan 18.00 och under den timmen som dom håller stängt så förvandlar dom parken till en enda stor "Horror Movie".  Temat för kvällen va nämligen skräckfilmer. Det fanns flera olika läskiga karaktärer som skrämde oss under kvällen men det va Freddy Krueger från Terror på Elm Street som hade huvudrollen i denna "skräckupplevelse".

Dom har 4 st labyrinter/spökhus:

- A Nightmare On Elmstreet - Home Sweet Hell
- The Texas Chainsaw Massacre - Back In Business
- Friday The 13th - Camp Blood
- House Of Horrors - Meet The Strangers

Sen hade dom 7 olika "Scare Zones" utplacerade längs parken med olika teman där läskiga figurer och karkatärer gick runt o skrämde folk. Där fanns bland annat grisar och clowner med motorsågar, zombies, varulvar, monster och döda cowboys.

Vi började kvällen med att åka "Terror Tram" där man får åka typ en spårvagn ner till "backlotten" altså där filmer, tv-serier och reklamer spelas in. När man besöker parken under dagen och vanliga öppettider så får man åka runt o se vart olika filmer spelas in och om man har tur kan man även få åka in på gatan där Desperate Housewifes spelas in. Denna gången så stannade spårvagnen mitt i allt och vi va tvugna att kliva av och GÅ en bit... i ca 20-30 minuter!!! Där fick vi gå runt bland olika "filminspelningar". Vi gick bla genom Psycho, War of the Worlds och Friday the 13th. Det kändes verkligen som man hade hamnat mitt i filmen.. SUPERLÄSKIGT!

Vi passade även på att åka Revenge Of The Mummy, en "berg och dalbana" som man åker i mörker och i kollade även på showen Waterworld som nu hade blivit Slaughterworld.

När klockan va runt midnatt och rösten började svika efter alla skrik under kvällen så va det dags att åka hem :( Skulle kunnat stanna minst en dag till :P

Jag måste bara säga att detta va nåt av det bästa och roligaste jag varit med om i denna typen av underhållning. Och tänk då på att nöjesparker e nåt av det bästa jag vet. Jag har nog inte skrikit, skrattat och varit så fascinerad på samma gång under så många timmar förut. Allt va väldigt proffisigt och mycket detlajerat. Dom hade till och med fått till alla äckliga dofter :O

Eftersom det e väldigt mörkt och fullt av rök överrallt så gick det inte att få några bra kort. Och dom allra läskigaste vågade och hann jag inte ta kort på :P Man fick inte heller ta kort inne i spökhusen där mycket av det "roliga" fanns. Men jag fick några bilder i alla fall...



Om det e nån som e intresserad av att veta mer om denna kvällen kan man gå in o läsa om allt som händer under kvällen, se videos och mycket mer. Kolla då in denna sidan:
http://www.halloweenhorrornights.com/hollywood/index.php

Over and Out!


Generellt

Det har varit en väldigt lugn helg hittills. Men det kommer väl ändra sej ikväll. :D Vi ska nämligen till... trumvirrvel....
Halloween Horror Nights på Universal Studios!!
Jag har nämt det tidigare att jag skulle dit men det blev inte då.. men nu har vi biljetter o allt. Berättar mer om det när jag varit där. Men jag ser veeeerkligen fram emot det :D

Som sagt så har helgen varit väldigt lugn. Fredagen så gjorde vi inte så mycket. Vi åkte o hämtade mjukens nya gevärr som han hade fått av sin chef sen blev det McDonalds till middag :P

Igår (lördag) så va vi en sväng på gymmet på förrmiddagen o vid lunch så åkte vi till en utomhus-skjutbana i bergen ovanför Santa Barbara. Det går inte riktigt att föklara hur fin utsikten e där uppe o det går inte heller att fånga med min dåliga kamera. Men ack så vackert..
Efter ett försök att plugga så blev jag sugen på Tacopaj.. (tack Anna för ditt goda recept)..Så vi åkte o handlade. Köpte allt som behövdes. Va lite lat så jag köpte färdig pajbotten... :P men gud så bra det va :D Köpte även lite Häagen-Dazs glass för att det va på extrapris. Sen efter pajen så kollade vi på film och åt glass, chips och salsa..mmm..

Nu behöver jag dock sätta igång med pluggandet eftersom jag har två prov nu i början av veckan.. pust.



Over and Out!

Bloggkoll

http://www.bloglovin.com/blogg/101260/eiramin?claim=ay9qnw339jn
Jag är en bloggoman, eller ja, jag tycker det e jättekul att läsa bloggar. Jag följer runt en 10-15 st. Så nar jag hittade "bloggkoll.se" sa underlättade det jättemycket for mej. Det e en perfekt sida om man följer nan blogg, den samlar alla ens favoritbloggars nya blogginlägg/postings på ett o samma ställe som gör att det blir mycket lättare att följa o läsa o sparar en mycket tid.

Om nan tycker detta låter bra så följ länken ovanför för att följa min blogg. Det är även ett bra sätt att hitta andra roliga bloggar att följa.

Lycka till!!
Over and Out!

This Fire..

Nu blir det en liten snabbis innan skolan :P
Det verkar va nåt samband med bränder o blåst. Igår blåste det som sagt apmycket och precis innan jag slutade jobbet så hade det börjat brinna i bergen här i Ventura, precis mittemot där jag jobbar så jag lyckades knäppa av en liten bild. Dom va dock otroligt snabba med att släcka den.

Mjuken va även hemma hela dagen för att han va sjuk o när man e sjuk får man önska vilken middag man vill ha så det fick bli pizza igår :P Mummms.. sen kollade jag på en massa Ghost Hunters på TV. Hihi.. lite läskigt men spännande...



Over and Out!

Blown away

Nu sitter jag o smygbloggar igen pa jobbet :D Eller ja smyger o smyger.. ja sitter i receptionen sa alla som gar forbi kan se. Men jag forsoker att vara lite diskret.

Idag blaser det ASmycket ute o det e inte svala skona vindar heller utan det e varmluft. Kanns sa dar roligt o kalufsen ska vi inte ens prata om.. haret star at alla hall.

Innan jag kom till jobbet sa hade jag min halsokurs. Var larare e valdigt rolig och forvirrad.  Idag pratade vi om alkohol och hon hade med sej nat som hon kallade for "beer goggles". Hon forberadde en hinderbana (slalom) och bad frivilliga att komma upp att testa att ga denna med ett par av dom dar glasogonen pa sej. Dom va alla olika o hade olika "styrka"/promillehalter. Allt fran 0.05 och uppat. Vissa va aven med morkare glas sa det skulle kannas som det va kvall eller natt.
Shit.. jag har inte skrattat sa mycket pa lange o tararna forsade ner langs mina kinder. Efter att alla som ville hade provat sa bad hon nagra att kasta en tennisboll mellan varandra... assa jag har ingen komentar mer an att dom flesta lag dubbelvikta av skratt. 


 Bilden e tagen fran internet men det ser ungefar ut sa har nar man provar dom.

Over and Out!

Träningsvärk

Ja det känns både bra o förjävligt. Men jag förväntade mej inte nåt annat efter att ha uppehåll från att träna sen i ja... säkert april, kanske maj. Har gjort några små försök mellan då o nu men ja.. inte lyckats så bra. Men igår så gick vi ner o ansträngde fläsket lite. Det va faktiskt både skönt o kul och JOBBIGT förståss.. men det e väl lite grejen med det.

Sen blev det en jättemysig kväll och väääldigt god mat. Som sagt så gick vi till Tutti's. Vi delade på en kycklingtortelini med spenat och pinjenötter i en alfredosås och en korvpizza med zuccini och gröna oliver. Mmmuuuums.. Vi delade även på en flaska rött och åt en gudomlig efterrätt. Sen satt vi o mös lite på "ballan" (balkongen). Det har börjat svalna av på kvällnarna så det e vädigt skönt. Plus att min sambo e en jäkel på att spela guitarr så jag hade absolut inget att klaga på..





Over and Out!

A kiss to build a dream on..

Idag har mjuken och jag varit tillsammans "officiellt" i två år!






Vi kom precis hem från gymet( ja ni läste rätt!!) o ska strax fixa till oss o gå till mysiga Tuttis och äta en god middag.

Over and Out!

Smygis!

Ny sitter jag pa jobbet o smygbloggar. Sitter i receptionen men idag e det valdigt dott sa jag tankte att jag kunde passa pa :D

Tankte ge liten uppdatering om branden. Det e faktiskt nagra som har dott o det e flera hus som har brunnit ner, men det e valdigt manga som inte har drabbats mer an blivit evakuerade. Vilket i sej ar jobbigt, men det ar battre an ett nerbrunnit hus. Eftersom det brinner har varje ar sa tycker man att man skulle va mer forberedd sa att dom kan slacka branderna snabbt.
Men jag maste saga att dom ar valdigt dukiga med att satta in extrapersonal runt denna tiden o har stor beredskap. Problemet ar att det e sa torrt har (viket gor att det sprider sej snabbt)o stora ytor vilket gor det inte gar att ta sej till det drabbade omradet sa snabbt med brandbilar osv. Det e svart att kontrollera elden nar det blaser sa mycket som det gor nu dessutom. Tror det e ratt svart att forsta hur mycket det faktiskt brinner om man inte ser det med egna ogon. Men som sagt laget e under kontroll o det kommer brinna en hel del mer under denna/dessa manader.

Jag kom pa harromdagen att jag har varit i Sverige dom senaste tva hostarna. Sa det ska bli kul att fa vara har denna hosten. Det e mycket att se fram emot, bla Halloween och Thanksgiving. Plus att jag faktiskt far va med pa mjukens fodelsedag. Det har jag inte varit forut. :)

Vart internet hemma kranglar igen :( Antagligen kommer vi byta o da kommer vi va utan internet massor med dagar.. Buhu.. :(

I helgen blir det kanske att vi aker till IKEA. Behover kopa lite forvaringslosningar. Vi har sa mycket saker som bara ligger overallt.Sa jag tankte eftersom bade jag o mjuken e ratt sa stokiga av oss sa kan det va bra att fa lite ratt pa saker o ting o gora vart liv lite lattare genom att organisera allt lite battre. Usch vad jag kanner mej vuxen nu....

Over and Out!

Det brinner!

Ja nu har det börjat brinna här igen, som det gör varje år. I lördags så brann det här i utkanten på Ventura så det va bara att åka hem o stänga alla fönster. Nu har det även börjat brinna norr om i LA i "The Valley". Det brinner just nu bara uppe i bergen o det brukar hålla sej där, så om ni e oroliga så behöver ni inte va det. Det ska mycket till innan det börjar brinna där folk bor. Dom som drabbas e dom som bor i bergen. Det är dock inte så många eftersom det brinner där varje år.
Det som blir problem är all rök o regnet av aska som elden lämnar efter sej, speciellt när det blåser som det gör nu.

Jag e inte drabbad alls utan det e mer mjuken som är det. Det brinner ju väldigt nära där mjuken jobbar och det gör att han drabbas av röken o askan. Plus att dom har fått stänga av delar av motorvägar vilket gör att det blir trafikkaos. Det tog honom 1,5 timme EXTRA att köra hem idag o då körde han hem två timmar innan han brukar o den stora rusningstrafiken verkligen börjar på rikitgt. Han va lite rädd att dom skulle stänga av motorvägen så att han inte skulle kunna köra hem ,så då tog han det säkra före det osäkra. Vilket jag inte hade nåt emot så klart :D


Idag blev det även veckohandling o korvstroganoff till middag :D Tänkte lägga mej o läsa lite, e på ett spännade ställe i boken jag läser. Får berätta mer om den en annan dag. :D

Over and out!

STORA dömmar

Satt o slötittade på TV. Det handlade om en kines som heter Sun Ming Ming. Han hade flyttat till USA för att uppfylla sin strora dröm, nämligen att spela basket i NBA. Anledningen till att han va med i programmet va dock inte enbart detta. Han är nämligen en av dom längsta spelarna i världen som spelat professionell basket. Han är 236 cm!! Trots att detta e rätt så utstickande så va det ändå inte det som fånga min uppmärksamhet. Det som fick mej att vakna till var att han började nämligen spela basket på MIN SKOLA, Ventura College. Så dom visade en massa bilder från campuset. :D Helt plötsligt så va jag inte lika slö längre. Skit coolt juh! :D


Han står lixom vanligt på marken o LÄGGER i bollen :D

Anledningen till att han va så lång va för att han hade en hjärntumör som gjorde att han inte slutade växa. Men kunde till slut få den bortopererad efter en pengainsamling. Sjukvården här e ju inte speciellt billig. :P Han har även varit med i filmen Rush Hour 3 :D

Over and Out!

T.G.I.F!

( =Thank God It's Friday)
ÅÅhh äntligen fredag! O dessutom fredagskväll :D Kan ju inte bli så mycket bättre. Plus att det e LITE svalare, men bara lite.

Tänkte inte va en sån tråkmåns denna helgen o bara sitta hemma o göra inget som det blev dom två senaste helgerna. Fast det va jäkligt skönt, faktsikt. Det trodde jag nog aldrig att jag skulle säga när jag va i dom yngre 20. Inte för att jag e lastgammal nu, men ja..

Råkade nämna för BettyAnn på jobbet att jag va ölsugen o det smittade visst av sej. Så vi kom fram till att det får nog bli en träff utanför jobbets väggar ikväll. Fick med oss Karina oxå.. en annan arbetskamrat som faktiskt är halvsvensk. :D Inte för att hon kan nån svenska men hon älskar Kalles Kaviar.. så det e ju i alla fall nåt :P

Imorgon så ska jag nog följa med mjukens mamma på konstutställning i Ojai, (utalas Åhaj :P) som ligger en liten bit utanför, för hon ville inte gå själv o det kan väl va kul att följa med på. Sen på kvällen blir det kanske "Halloween Horror Night" på Universal Studios. Dom har speciella kvällar under oktober o början på november då dom öppnar parken efter stängning, alltså vid sjutiden, o har lite extra läskiga saker för sej. Ska bli sååååå spännande!

Over and Out!

EVE

Idag har mjuken fått mej efter.. jaa ja vet inte hur lång tid.. att prova spela lite EVE (ett onlinespel) med honom. Jag har lovat att ge det en chans. Så idag har vi gjort en karaktär och skaffat mej ett skepp. Det utspelar sej nämligen i rymden.

Så här vacker blev jag:
I spelet heter jag Mija Morelli.

Jag fick även en liten "present" av min älskling idag. Pepparsprej, så jag kan skydda mej mot elaka o farliga människor. Kanske blir att vi övar lite i helgen. Detta peppersprej har även färg i sej så det lämnar spår på förövaren/"offret" (beror på hur man ser det :P )

Snart helg dessutom.. hur skönt som helst. Veckan har flytit på o det har inte hänt så mycket. Det e så OTROLIGT varmt just nu så man dör av vämeslag o så kan man knappt sova på nätterna, så man e lite halvdöd nu. Jag vet att jag inte ska klaga.. men det e svårt att låta bli när man inte kan sova eller man måste ta omvägar för att vara i skuggan så mycket som möjligt.
 Nu blir det lite TV-tittande, det e nämligen "A night at the Roxbury" o sen så får man se om det går att sova i natt...  Spännande!! :P
Over and Out!

Attitude

"The longer I live, the more I realize the impact of attitude on life.
Attitude, to me, is more important than the facts. It is more important than the past, than education, than money, than circumstances, than failures, than successes, than what other people think, or say or do.
Attitudes is more important than appearance, giftedness, or skill. It will make or break a company, a church or a home. The remarkable thing is that we can have a choice everyday regarding the attitude we will embrace for that day.
We cannot change our past; we cannot change other people and how they will act. We cannot change the invetable. The only thing we can do is play on the string we have and that is our ATTITUDE.
I am convinced that life is 10% what happens to me and 90% how I react to it. And so it is with you. We are in charge of our ATTITUDES."

Charles Swindoll


Regn!

Sovmorgon.. ack så härligt! Vaknade runt nio o låg o kollade TV o bara njöt av att inte behöva gå upp. Sen rätt va det är så upptäcker mjuken att DET REGNAR! Shit pommes lixom.. kan inte komma ihåg när det regnade sist. Senast jag upplevde regn va nog när jag va i Sverige i sommras.

Igår blev det bio med mjukens föräldrar o deras kompisar. Väldigt impulsivt o vi såg western filmen Appaloosa. Vi skulle egentligen ha städfest.. altlså städa igår men det blev ju inte mycket av det. Vi kom hem runt nio tiden sen kollade jag lite på TV. Kollade på en serie som handlade om plastik kirurgi före o efter. De två programmen jag hann se innan jag somnade handlade om två olika tjejer. En hade blivit skjuten i ansiktet av sin dåvarande pojkvän. Halva hennes ansikte hade blivit bortskjutet. :O  Sen va där ett program efteråt som hette "A new face for Marlie" Det handlade om en 13 årig tjej som hade en sjukdom som gör att skelett inte växer normalt. I hennes ansikte så slutade det inte växa o såg ut som att det va en tumör som växte innanför hennes ansikte..
Väldigt intressant ialla fall.. Fast jag gillar ju sånna program, det e kanske inte alla som gör det. Jag kanske borde blivit en doktor.. jag e helt facinerad av program där dom opererar o gör olika ingrepp på kroppen. Mjuken tycker jag e knäpp :P

Nu sitter jag o äter lite av resterna av gårdagens biopopcorn.. Det e såå gott! Men borde ta o göra lite ordentlig lunch. Härlig lördag på er därute!
Over and Out!


 

Im Juli

Det där med "time management" är alltså hur man planerar o använder sin tid. Jag e en tidsoptimist, men jag lär mej hela tiden. Fast det va nog när jag jobbade som "nanny"/barnflicka som jag verkligen fick lära mej att planera min tid. Inte för att man kan planera vad som händer o sker när man har hand om fyra barn men att man ändå hade en plan o att vissa saker skulle ta en viss tid osv.

I mitt annars inte så fullt händelserika liv, om man jämnför med då - då varje minut uttnyttjades, så har jag inte behövt att ta vara på min tid på samma sätt sen dess. Men nu när jag har börjat fundera på att ordna upp min tid o uttnyttja den istället för att låta den rinna iväg. Det finns ju så mycket som jag vill, men inte gör nåt av. Först o främst tänkte jag få in vardagsrutinen som innebär: Skola, jobb, läxa, städa, tvätta o LAGA mat. Sen tänkte jag öka på detta genom att börja träna. Det e första grejen. Sen lägga på hobbys när jag börjat få in träningen lite i systemet. Ska bara hitta en lämplig hobby oxå :P.. men det får bli ett senare projekt.. den tiden den sorgen typ.

Ja hur gick det nu igår då?.. Mja.. sådär skulle jag vilja säga. Fast att jag gick i förväg till affären så va jag lite tankspridd när jag kom dit o sprang runt som en yr höna o skulle få ihop saker till veckans matlista (som jag faktiskt hade förberett dagen innan). Tog lite längre tid i affären än väntat.. men men.. lagade i alla fall en jättegod middag. Provade ett helt nytt recept, nämligen "Torskgratäng med paprika och tomatsås". Använde dock en annan fisk (tilapia) eftersom torsk inte e lika vanligt här. Lätt att göra o väldigt gott, till och med mjuken som inte e så förtjust i fisk gillade det. Woohoo!

Jag missade dock halva mitt TVprogram fast att mjuken hjälpte mej massor med tvätt o gå ut med sopor. Efter programet så va det dax att ta tag i mitt plugg o satt uppe med det till midnatt. Va lagom seg i morse.. uppe tidigt idag :(

Som i vanlig ordning så har min tyska lärare haft lite personliga hinder o problem så det har blivit en del inställda tyskalektioner dom senaste veckorna. Vi skulle först haft tyskaprov i tisdags men blev inställt, och så va det då dags idag. Tror inte att det blev uppskjutet?! Hon hade inte hunnit kopiera upp provet ännu :D Så nu får vi göra provet hemma som en läxa istället.. inte helt fel. Istället för prov fick vi se en tysk film som heter "Im Juli" aka In Juli (internationellt). Det va en sån film som gav en lycklighets o härlighets-känslor efteråt. Den va rätt rolig oxå. Till och med amerikanarna uppskattade den europeiska humorn. :D

Har även hunnit med banken, en snabb sväng inne på köpcentret o så posten idag. Rätt nöjd med min tidsplanering. Idag va jag även duktig o lagade mat. Blev ett nytt recept idag med.. Bakad potatis med ost och skinkröra. Smaskens! Tittade även på debatten mellan "vicepresidenterna". Inressant att höra vad dom hade att säga faktiskt. Nu blir det lite mer TV-tittande o kanske kan prata till mej lite mys oxå om ja har tur :P

Over and Out!


Time Management

Idag hade jag faktiskt fullt upp på jobbet o hade väldigt roligt. Har sprungit runt o lett hela dagen, fast jag vet inte vad som orsakar detta braiga humör för egentligen har jag lite för mycket att göra för att va så glad. Men allt handlar väl om "time management" vilket jag försöker bli bättre på.

Har satt igång en tvätt, ska åka o veckohandla mat (några dargar för sent) när mjuken kommer  hem, sen laga middag, göra en "home exam" i accounting eftersom jag missade den när jag va sjuk, plugga till tyskaprovet plus att det går ett TVprogram idag jag gärna vill se. Det handlar om en familj där alla barnen är autistiska o det är inte mindre än SEX UNGAR! Shit pommes säger jag bara.. Så kl 8 är jag bänkad framför Discovery Health Chanel. Hoppas jag i alla fall :P Om jag nu klarar av det där med tiden :P

Tror vi får nya grannar idag. När jag kom hem från jobbet så höll ett par i övre 20, yngre 30 års åldern nånting på att flytta in o jag tror minsann att det e brevid oss dom ska bo. Trevligt trevligt.. På tal om grannar.. kolla vilken rolig leksak killarna i grannhuset har köpt...


Jag vill oxå!!

Over and Out!

RSS 2.0