Struligt värre

Idag  va det meningen att jag skulle åka till Sverige på en liten semester. Nervös o lite exalterad så hoppade jag på tåget som skulle ta mej till Union Station, nere i Downtown LA. Där i från skulle jag sen ta en buss till LAX flygplats.

Det började bra. Konduktören va både väldigt rolig o trevlig. Skämtade till det med sånna där dåliga skämt som man inte kan hjälpa att man skrattar åt. Sen fick jag en trevlig tjej brevid mej oxå. Sen blev vi underhållna med lite sång i högtalaren av cafeteriavagns-snubben. Det känndes bra lixom att de hade blivit en sån bra start. Kom ner i LA bara typ tio minuter försent. (Vilket e bra för att vara Amtrak).

Sen blev det bussen. Blev lite orolig för alla va så sega som skulle hoppa på men fem minuter försent så rullade även den iväg. Kom faktist in på terminalen i hyffsad tid med tanke på att både buss o tåg va lite sena plus att jag skulle till terminalen längst bort, såklart :P

Men köerna där inne va inte att leka med. Efter att ha stått i två rader av kö utanför där själva kön egentligen börjar så började jag bli lite orolig. Mitt flyg skulle gå 13.05 o jag skulle va in-checkad senast 11.35. Jag va framme på terminalen kl 10.40 så jag tyckte att det va ju ändå hyffsat med tid i det va ändå  ca 2.5 timme innan mitt plan skulle lyfta.

Efter att ha stått i kön rätt länge så frågar jag nån anställd som hjälper vilsna resenärer om jag skulle hinna checka in. Han sa att jag inte skulle det eftersom jag redan sått så länge o att köerna inte direkt kommer bli mindre. Så han skickade mej till en annan kö där man får boka om sin biljett. Shit tänkte jag.. det va värst.. kl e ju inte så mycket ännu o planet skulle ju inte åka förren om nån timme.

Fick "lite" panik när det visade sej att den nya kön jag just ställt mej i va rätt bra lång o den rörde sej inte alls. Jag fick frågat lite olika personer o allt dom sa va att jag skulle stå kvar. Det ända som fanns att göra va att boka om min biljett men att jag inte skullle oroa mej.

När jag stått där nån timme alldels för länge så upptäckte jag att det va inte bara jag som missat mitt flyg.. massor av strul överallt. Eftersom det e högsäsong va det många upprörda männiksor o men nästan ingen personal. Sen mitt i allt så en det nån som skriker, o då menar jag SKRIKER, pga att nån har snott hans klocka.. han va jättearg o skrek så att det hördes på hela LAX (o det ett rätt stort ställe), han även uppmanade oss att dra där ifrån eftersom dom bara va tjuvar hela bunten. Ja ja lite drama..

I alla fall när jag äääääääääääääääääntligen kom fram så fanns det inga biljetter kvar för den dagen. Nästan alla fick bli ombokade på sina respektive flyg fast dagen efter. Damen som stod bakom mej med sin 4-åriga dotter som skulle ha flygit dagen innan men det blev inställt o idag kom hon inte med pga köerna. Så hennes tredje försök fick bli imorgon bitti. Stackarn.

Jag ska oxå flyga tidigt på morgonen så jag kommer fram tidigt på fredag morgon.. en dag försent. Ska dock mellanlanda i Washington istället för Seattle.

Eftersom jag spenderat nästan mina sista lösa dollar på tåg o buss, plus att jag inte hade någon nyckel hem så kom Mjukens chef o hämtade mej eftersom han va i närheten på nåt ärenende. Sen köpta han lunch till mej oxå efter jag inte heller hade ätit nåt den dagen. "Mattan" (Matt) e bra snäll han :D Sen fick jag sitta där ett tag o ta det lugnt.

Eftersom Mattan tyckte synd om mej så fick Mjuken sluta tidigt (eftersom han ska börja ännu tidigare än vanling pga att han ska köra mej till flygplatsen APtidigt imorgonbitti) så fick han sluta tidigare så vi åkte hem o mös i ställlet. Har även testat ett nytt pizza ställe.. mmm nästan som svensk pizza... mmm *dreglar*

Så nu har jag missat en dag i Sverige :( Blev så otroligt besviken. Kunde inget annat än gråta när jag insåg hur läget såg ut. hehe..
Men om man ska se det från den ljusa sidan så får jag ju mysa lite till med Mjuken o får chans att ta med mej lite saker som jag kom på att jag hade glömt :D

Men i alla fall så ses vi snart, hoppas jag :P

Over and Out!

Bränd, trött o bakfull

Har precis kommit hem från helgens bestyr o klockan är tio på söndagskvällen. Usch e redan bakfull. Har druckit öl o nubbar/snappsar två dagar i rad nu. Midsommar e en bra galen högtid o tradition när man tänker efter.

I helgen så har jag fixat det sista inför min Sverige-semester o resten har jag spenderat i Santa Barbabra. Vi började med att gå till stranden o bada. Första doppet för i år :D Hur härligt som helst eftersom det e asmegaskitvamt här. pust. har hållt på att dö av värmeslag flera ggr. Lyckades dock att bränna ryggen rejält fast att vi vara va där 1,5 timme plus att kl va efer två nån gång. Men nu e första solbrännan avklarad så det e ju "skönt". Inte speciellt skönt igentligen men ja...

Men jag har aldrig firat så mycket midsommar som jag gjort i helgen.  Men det har varit kul.. mycket kul. Lite komiskt bara :D

Over and out!

Glau Missommar!

Glad Midsommar!

Jag e allt lite avundsjuk nu när jag vet att "alla" e lediga o ska fira midsommar. Här i USA får man minsann inte va ledig FAST man e från Svergie. Lite taskigt tycker jag :P


Fast jag kommer fira midsommar i helgen, i Santa Barbara. Först på lördag ska jag, Frida o Mjukis ha vår egna lilla midsommarfest. Sill, nubbe (o köttbullar), o jordgubbar. Det ända vi kommer "sakna" är det obligatoriska midsommarvädret.. dvs regnet.. MOHAHAHA!
På söndag kommer det firas mer midsommar med ett svenskt gäng med sina respektive o barn. En liten favorit i repris från 2006.

Som sagt. Glad Midsommar o ta det lugnt med spriten..hehe ;)

Idag så va jag en riktig hurtbulle o tog mej i kragen o gick en motionsrunda. Usch va det e svårt att komma igång när man har haft paus o dessutom varit lite sjuk. Måste bli av med mitt "sambohull". Plus att kondisen har tydligen tagit semester eller rymt. Fick nog för lite uppmärksamhet. Vild gissning :P

Till dagens ära fick det bli Grekisk sallad :D
 

Jo en sak till.. Idag så brann det jättemycket mellan där jag bor o mitt jobb, uppe i bergen. Man kunde se eldflammorna från fönsterna på mitt jobb. Massor med brun rök oxå. Som tur va så blev ingen skadad. Men det fick igång snacket på tanterna på jobbet :D

Det va allt för nu. Ska åka till Target nu tänkte jag.
Over and out!

Halvägs till femtio

Ja nu e jag tillbaka efter en ofrivillig paus. Min internetuppkoppling svek oss i hurlängesomehelst! :( Evighetensevighet!

Ja det har ju faktist hänt en hel del sen sist. Jag har hunnit bli gammal, trött, rynkig o fått massvis med celuliter. Ja det e väl det som händer när man blir 25?!
Frida vär här den helgen (fyllde år 8 juni). Hon bakade en jättefin tårta till mej! :D Tack för alla grattulationer o presenter o kort!!


Efter lite tårtkalas så gick vi en sväng på stranden. Eftersom jag hade gått o blivit sjuk så blev det en lugn o skön födelsedag.  Hann med att dricka lite öl o drinkar på Lördagen (kvällen innan), innan min förkyldning tog över min kropp.



Sen efter min födelsedag så kom Majsans syster Sofie o hälsade på :D Hon har stannat hos oss ändra fram tills idag.  Dock så fick jag va hemma från jobbet för att min förkylding försökte döda mej. Som tur e så har jag starkare vija o vann lite över föryldningen så redan på onsdagen (dock inte blivit av med all ännu) så kom jag instaplandes på jobbet snörvlandes o hostandes. Då hade dom köpt tårta o grejer till mej där oxå. :D Blev varmt välkomnad tillbaka. Så gulligt..

Eftersom jag o Mjukis har varit sjuka o har jobbat så har Sofie stackarn fått klara sej rätt mycket själv under dagarna. Men vi har hunnit gå på bio, äta mycket glass o tårta, äta överlag har vi gjort mycket :P o sen så har vi druckit lite öl o igår så va vi nere i Santa Monica tillsammans. :D Mycket härlig dag!


Det va allt för nu.. Nu ska vi åka o tvätta en sväng hos Mjuken päron för vår torktumlare funkar inte :(

Hoppas att allt e bra. Sverge snart!! Woohoo!

Over and out!


Mitt liv med musikens talan

I dag har jag gjort ett litet "musiktest"! :D

Har snott listan från Lizans blogg!
Sätt din musikspelare på shuffle och få ditt liv klart för dig!

1. Hur mår du idag?
FutureSex/LoveSound        okeeeejj.. hahha
(med Justin Timberlake)            

2. Kommer du komma långt i livet?
No One Knows                 lite osäkert där då alltså ja..
(med Queens of the Stone Age)          

3. Hur ser dina vänner på dig?
Heartbeats      haha ja jag kan inte hjälpa att jag får era hjärtan att slå..
(med The Knife)

4. Kommer du gifta dig?
Wake Up Call       okeeejj o vad menas med detta då? e det positivt eller negativt?
(med Maroon 5)

5. Vilken är ditt livs themesong?

Kärlekens Bandvagn      hehe
(med Tmbuktu)

6. Vad är ditt livs historia?
Fly On the Wall      hehe vad menas med detta då?
(med Eskobar)

7. Hur är skolan/jobbet för dig?
Martyr       hahah inte så bra då med andra ord.. hahah
(med Depeche Mode)

8. Hur kan du komma framåt i livet?
Nothing Els Matters    "Se aldrig bakåt. Känn aldrig inåt. Var alltid uppåt" citat från Yrrol
(med Metallica)

9. Hur kommer morgondagen att vara?
Meds        ojdå.. kommer det va en sån jobbig dag :/
(med Placebo)

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Average Cell            ja vi e ju lite vanliga men ändå sitter vi ihop.. eller nåt..
(med Suredo)

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
The Fallen                ojdå... ingen bra vecka med andra ord..
(med Franz Ferdinand)

12. Vilken sång beskriver dig bäst?

Reise, Reise          ja jag e väl ute på mitt livs resa :P
(med Rammstein)

13. Hur är det med ditt liv?

I Want You Around          ja det e ju alltid trevligt att dela livet med nån :P
(med The Ramones)

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?

Revolt III        haha..  jag älskar ju Kent så det e väl rätt lägligt att spela kent åtminsone..
(med Kent)

15. Hur ser världen på dig?
Spiderwebs                haha okeeej? fastnar man hos/för mej eller?
(med No Doubt)

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Sumix        jag vet inte vad det betyder?? hur tolkar man det då?
(med Native American ... det e ett indianband)

17. Vad tycker dina vänner om dig?
Feuer Frei       (betyder Skjut när du vill/ Öppna eld.. typ)    hehe
(med Rammstein)

18. Har du en djup och mörk hemlighet?
Everybody´s Gonna Be Happy       ja det e ju det jag brukar säga.. så jag vet inte om den va så mörk o hemlig :P
(med Queens of the Stone Age)

19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Summer Love/ Set the Mood Prelude         ojojoj!!
(med Justin Timberlake)

20. Hur kan du göra dig själv glad?
Follow the Corps Back home        ååhh menas det med att jag ska flytta med till Sverige sen? :D
(med Placebo)

21. Kommer du någonsin ha barn?

Thats the Way ( My Love Is)       oo det lät positivt :D
(med Smushing Pumpkins)

22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?

Fall to Pieces         ja det gjorde allt när jag träffade honom :D allt blev rätt bra till slut.
(med Velvet Revolver)

23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Månadens Erbjudande         hehe jag kommer sitta där o dra gamla historier.. månades tips o lärdom...
(med Kent)

24. Några tips från dig?
Lose Myself            vad e det för ett tips?
(med Depeche Mode)

25. Hur kommer du att bli igenkänd?
A French Love           Mon ami! eller nåt. (kan inte franska...)
(med Anna Ternheim)

26. Vilken är din danssång?

Sweet Sacrifice          hehe.. vad det jag som gav upp eller dansen som gav upp mej?
(med Evanescence)

Detta kan man ju tolka som man vill :D

Det va allt för nu!
Over and Out!


RSS 2.0