Landat i Sverige

Klockan är ett på natten och detta är första chansen jag haft att plocka upp min dator.

Resan hit gick hyffsat okej.. lite tråkigt att jag o mjuken inte kunde sitta ihop på planet mellan LAX (Los Angeles) och München. Men men.. det kommer väl fler gånger hoppas jag.

Fick i alla fall värsta grymma överraskningen på flygplatsen i Göteborg/Landvetter. Mina älskade USA-tjejer Louise och Frida stod o gömde sej när jag kom ut. :D

Eftersom vi landade kl elva på kvällen så kände vi att vi hann med en öl eller två så vi åkte in till stan där mjukens kompisar väntade och lite senare dök även Lizan upp. :D Väldigt trevlig kväll.

Idag så mötte jag o Mjuken upp Frida och Louise för att äta och så klart så passade vi på att äta kebab och pizza.. mmm .. som jag har längtat efter en svensk pizza med pizzasallad. Pelle och Carmen kom oxå dit. Sen delade vi på oss och jag o mina USA-tjejer gick en runda på stan och mös o fikade. Såå mysigt att få träffa dom, och samtifigt dessutom!!

När dom åkte hemåt så åkte jag vidare hem till Pelle och Carmen o satt o snackade lite där innan det va dags att åka hem till Alingsås.

Får se vad morgondagen har att erbjuda.. ska bara försöka sova oxå... lite jetlaggar :/

Over and Out!

Sista jobbedagen infor semestern

Saklart sa funkar inte vart internet hemma :( Inte for att jag har nan tid for att sitta framfor datorn.. men anda. Sitter pa jobbet nu och slutar om ett par minuter.

Det har varit en busy vecka.. o den e inte slut an.. ska fortfarande packa, kopa det sista, tvatta lite mer och stada av lite till i lagenheten.

Men pa fredagskvall sa lyfter planet for Sverige och vi landar i Goteborg pa lordagskvallen. Kommer befinna mej i Sverige till den 8 januari. Ska bli sa kul och jag langtar sa mycket.

Ahh dags att stanga av datorn och aka hem.. klockan ar fem..

Over and Out!!

Skolan e avklarad!

För den här gången.. (terminen).
Skickade precis iväg mina sista uppgifter till min "Create a Web Page" kurs. Ååhh vad skönt. Har suttit med det i 6 timmar idag, och då har ändå mjuken hjälp mej en del. Trodde ju att jag skulle hinna massor idag. Men icke så nicke..

Det har varit några intensiva dagar kan jag säga.. Först så skulle alla inlämningar in innan onsdag vilket var sista dagen med vanliga lektioner. Sen på torsdagen så började en vecka då det bara e slutprov/finals. Jag hade så klart tre stycken på samma dag.. första dagen på såklart. Hade alltså ingen extratid att plugga.

Så i fredagsmorse åkte jag till jobbet o jobbade hela dagen.. sen direkt hem o städa då vi skulle ha lite svenskt julbord med Karina o Micke. Dom gillade faktiskt sill, speciellt senapssillen, även jag tog mig en bit.. men bara en..  Efter middagen så kollade vi på original versionen av "The day the earth stood still" från 1951. Somnade nästan eftersom jag va så trött.

Igår, lördag, så åkte jag med mjuken ner till Canoga Park för han skulle jobba o jag passade på att shoppa lite på "Westfield Mall". Där finns allt från H&M till Gucci.. och det e inget litet köpcenter om man säger så heller. Man skulle lätt kunna spendera en hel dag där inne.  Köpte vantar o mössa på H&M så jag passar in när jag kommer till Sverige om lite drygt en vecka. :D Woohoo!

Efter jag va klar så promenixade jag bort till mjukens jobb så visade han mej deras senaste version av deras projekt. Dom e så duktiga. Sen åkte vi till T.G.I Friday's och åt god mat. Jag tog lax o ris... riktigt gott va det. Sen va det e lugn kväll o vi gjorde lite musik ihop. Sen idag vet ni nog redan vad jag har gjort... hehe...

Nu ska jag laga middag o sen ska vi på bio o se den nya versionen av "The day the earth stood still".

Over and Out!

Plugg plugg plugg..

och lite mer plugg.. det e ungefär så mina dagar ser ut denna veckan.. :S

Fast jag tog mej tiden att gå på "International Students BBQ" i måndags. Det va rätt trevligt med en liten paus..


Nu när jag ändå e klar med dagens läxa tänkte jag faktiskt göra mjuken sällskap i sängen framför TVn. Om jag har tur kanske det börjar nåt intressant nu kl 22.00.

Imorgon återupptar jag veckans tema, dvs. plugg plugg plugg.. tänkte ta mej till jobbet oxå en sväng.. behöver ju tjäna pengar med..  :P

Over and Out!

Massa plugg o lite julmarknad

I fredags på jobbet så fick jag jobbet att dekorera vår avdelning. Skulle dekorera lite o klä en liten gran. Fick lite hjälp av en på avdelningen som e helt galen så det blev väldigt roligt. :D Hittade även en julmus som hade förlorat nånting som han brukade hålla i, så det såg väldigt roligt ut nu efteråt.. skrattade så jag höll på att döööö....


Snygg gran jag har gjort va?

I går (lördag) så skulle det va min stora pluggdag eftersom det e finals nästa vecka. Men så klart så började jag städa köket o diska undan alla diska som jag sparat till "bättre tider", tvätta lakan o handukar, handla mat, o allt sånt.. gjorde även hembakad pizza  när jag ändå av igång.. :P Fast jag fick även lite plugg gjort..

Idag skulle jag egentligen åkt till en svensk/skandinavisk julmarknad i Hollywood, men ja känner att jag inte hinner. :( Såå ledsamt.. men ja hinner verkligen inte för då e man borta rätt många timmar. Jag skulle åkt med några andra dessutom o det gör att jag inte kan åka hem när jag vill. Det e ju inte hela världen om jag missar det för jag ska ju till Sverige om typ två veckor eller så. : D Det ända som e lite trist att missa e att Dolph Lundgren skulle ha korat Lucian :) Plus alla svenskar jag hade velat träffa.. men det kommer nog fler tillfällen.

Idag ska jag plugga ännu mer och jag blir inte helt utan julmarknad. Det ska va julmarknad på stan idag.. så det e är ju precis där jag bor, så jag hinner nog smyga ner o kolla en runda idag. :D Tar ju inte mer än 1 minut att gå dit :D

Nu ska jag fixa lite havregrynsgröt o sen hoppa in i duschen så jag kan starta dagen o sätta igång.

Over and Out!

Gårdsfest

Igår ställde bostadsföreningen för huset där vi bor till med julfest. Alla som bor i huset va välkomna + medtagna gäster.

Där fanns plockmat, dricka. och ett live-band. Och massor med grannar. Husets julgran fanns så klart oxå med.

Efter att ha minglat runt ett tag så slutade bandet att spela o folk började dra sej vidare till lite olika lägenheter för att fortsätta festen där. Vi gick upp till vånging nummer 4 och vad medbjudna till husets arkitekt. Han hade ju såklart ritat sin lägenhet lite annorlunda och den va helt magiskt fin. Dom hade dessutom två jättefint dekorerade julgranar inne och tre stycken ute på deras balkong/terass. Det fanns även där suuuupergod plockmat.


Väldigt trevlig kväll o kul att få lära känna fler grannar. Plus att vi har ju alltid undrat över hur det har sett ut där uppe där arkitekten bor. Ett stort plus var att man kunde bokstavligttalat krypa hem om man behövde/ville det. :D

Idag blir det mest plugg.. har nämligen "week of hell" framför mej, dvs finals (slutprov). Vet inte hur det ska gå till, men på nåt sätt ska det väl det..

Så nu ska jag gå och äta frukost o sen begrava mej i mina böcker.. 

 Over and Out!

Home alone

Usch vilken vecka det kommer bli, och nästa kommer formodligen bli ännu värre. Det börjar ju närma sej Finals dvs mina slutprov o slut på höstterminen. Det känns så konstigt o tiden har gått riktigt fort. Det e lixom redan december!! Hur gick det till?! 

Det betyder att jag har bott här i snart ett år!! Hur har du orkat Mjukis? :P

På tal om mjuken... så e jag hemma själv. Han e nämligen "fast" i San Jose pga vädret. Dom bestämde sej för att stanna över natten eftersom dom ska ha fler möten imorgon o det kommer va alldeles för jobbigt väder att flyga upp i imorgonbitti. Det känns lite tomt o tyst här utan honom. Det som e värst e att jag ska kolla på den läskiga serien Ghost Hunters ikväll, ja det började precis faktiskt.. o det kommer kännas extra jobbigt att inte ha honom här då... men jag ska klara det... jag måste.. för jag e helt fast i den serien!! :P Ska försöka få lite pluggat oxå..

Nej, nu ska jag kolla på tre avsnitt av Ghost Hunters.. Så tre timmar framåt så kommer jag sitta fastklistrad i soffan.. hehe..

Over and Out!

Grattis Mjuk!

Idag (söndag) e det mjukens födelsedag!!!                        Hipp Hipp Hurra!!!

Jag väckte honom med sång(!), presenter och frukost på sängen. Frukosten bestod av glass, Ahlgrens Bilar och Marabou Mjölkchoklad. :P

Kvällstid så blev det födelsedagsmiddag o mer presentutdelning hos mjukens päron.

Annars idag har jag mest bara pysslat o pluggat lite och har även fått pratat med min familj på skype i ca 1,5 timme :D Tack så mycket för min förhands julklapp med posten. :D En skiva med Coldplay. Såå gulligt av er, min underbara familj!!!

Eftersom det e första advent så har jag satt upp en adventsljustake och tänkte  även visa annat vi har "pyntat" vår lgh med:


- En svensk Välkommen-skylt, portätt på Kungen i hallen, advenstljustaken, granen på innergården och några paketer.

Over and Out!



RSS 2.0